УКР РУС

"Севастополь" вибрався із зони вильоту. ВІДЕО

24 квітня 2011

В битві аутсайдерів української Прем'єр-ліги сильнішими виявились кримчани, які завдяки єдиному голу Скоби вибрались із 15-го місця турнірної таблиці.

Як і очікувалось, матч проходив за невеликої переваги господарів поля, з великою кількістю боротьби і обмаллю гольових моментів.

Однак "Севастополь" все ж виглядав організованіше і дещо краще, аніж молоді "іллічі". Саме досвідченість і зіграла величезну роль у матчі ,особливо в епізоді, коли було забито єдиний у матчі м'яч: Дуляй розібрався на правому фланзі з Гречишкіним і видав точну передачу на 11-метрову позначку, звідки ніким не прикритий Скоба розстріляв Шуста - 1:0!

Оборона кримчан до фінального свистка збою не дала, більше того, севастопольці могли забити самі,  проте удару Ібраімі забракло влучності.

Таким чином, "Севастополь" вийшов на чисту 13-ту сходинку, залишивши позаду себе, окрім запорізького "Металурга" й "Іллічівця", що опустився на 15-ту сходинку, також і "Кривбас".

"Севастополь" - "Іллічівець" - 1:0 (0:0)

Гол: Скоба 60

"Севастополь": Вєремко, Допілка, Гвініанідзе, Болохан, Воронін, Дуляй, Левандовскі, Ференчак, Жабокрицький (Ківа 58), Скоба (Войнаровський 85), Шевчук (Ібраімі 63).

"Іллічівець": Шуст, Микицей, Невмивака, Путівцев, Западня, Гречишкін (Картушов 64), Пуканич, Ярошенко, Окріашвілі (Юрченко 58), Федотов, Будковський

Попередження: Невмивака 19, Юрченко 90+1