УКР РУС

"Севастополь" - "Волинь". Анонс

9 квітня 2011

Зіграти так, аби Красильников уже не вибачався.

24-й тур. 09.04.2011. 15.00. Севастополь, ст. Локомотив. Пряма трансляція на телеканалі "Футбол", текстова трансляція на нашому сайті.

Цей матч без вагань можна назвати битвою за шість очок. Обидві команди безперечно будуть грати лише на перемогу. "Севастополю" нікуди відступати, а "Волинь" після розгрому від "Карпат" на своєму полі жадатиме здобути першу перемогу навесні. "Севастополю", як ніколи потрібні пункти, щоб продовжити боротьбу за виживання, адже "Кривбас" лише на відстані трьох очок. І є велика ймовірність, що команда Юрія Максимова втратить очки у матчі проти донецького “Металурга”, який зараз на ходу. А у "Волині" все ще залишається можливість поборотися за зону єврокубків, хоча з кожним туром вона стає все примарнішою.

"Волинь" дуже невдало стартувала у весняній частині чемпіонату: лише одно очко у чотирьох поєдинках. Але сумнівів стосовно того, що Віталій Кварцяний зуміє налаштувати команду на гру, не виникає. Кримчани також кепсько грають навесні, але на власному полі ледь не відібрали очки у "Шахтаря", а згодом перемогли "Карпати". А після останнього свого матчу, який "Севастополь" розгромно програв у Полтаві, навіть довелося вибачатися президенту клубу Красильникову.

Обидві команди не полюбляють атакувальний футбол і тому виникає питання: хто ж гратиме першим номером, а хто - на контратаках? Про це дізнаємося уже сьогодні.

Наш прогноз на матч 2:1.

Найпопулярніший прогноз вболівальників - 1:1.

Матч першого кола - "Волинь" - "Севастополь" - 1:0.(Майкон, 7).

Дискваліфікованих немає.

Назар Капустинський, для "Футбол 24".