УКР РУС

"Севастополь" - "Оболонь" - 3:1. ВІДЕО

8 травня 2011

"Севастополь" зруйнував неприємну традицію і відправив "Металург" у першу лігу.

Гра розпочалася боротьбою в центрі поля. Можливо, відповідальність, що тиснула на обидві команди, наклала певну скованість на дії футболістів. В будь-якому разі першими цю скованість подолали господарі. Севастопольці будували атаки через Ібраїмі. Перша з них захлинулася, а от з другої спроби македонець успішно обійшов захисників "Оболоні" й обіграв Березовського - 1:0.

"Оболонь" відповіла уже за вісім хвилин. Слюсар прорвався до карного майданчика "Севастополя", швидко віддав передачу на Панаса, який у два дотики точно пробив у дальній кут воріт Вєремка. Гра знову вирівнялася.

"Севастополь" продовжив будувати атаки за награною схемою, і пас Дуляя знову знайшов пруткого Ібраїмі - вже на лівому фланзі. Македонець так само успішно відірвався від захисників і обіграв Березовського вдруге. 2:1.

"Оболонь" трохи налагодила гру в захисті і схема Дуляй - Ібраїмі не приносила більше результатів.

Другий тайм атакувально розпочали кияни. Втім перша ж відповідь "Севастополя" на невдалу атаку "Оболоні" принесла результат - 3:1. Прохід лівим флангом, передача у карний майданчик, Ібраїмі пробив по воротах - Березовський парирував, а на добиванні першим був Ківа.

Після цього оборона киян розклеїлася остаточно, але господарі не мали бажання добити суперника. В атаці "Оболоні" також нічого не вдавалося. Тим часом на 82-ій хвилині кримчани були за крок до четвертого голу. Захисники "Оболоні" вкотре помилилися, Салхі вибіг сам на сам із Березовським, але спочатку воротар, а потім і ті ж таки захисники завадили Тауфіку забити.

Перемога "Севастополя" поховала надії запорізького "Металурга" на збереження прописки у Прем'єр-лізі, оскільки тепер кримська команда є недосяжною для запорожців. Водночас самі кримчани свої шанси непогано зміцнили, перервавши невдалу серію зустрічей із "Оболонню".

Перший гол Ібраїмі (1:0)

 

Гол Панаса (1:1)

 

Другий гол Ібраїмі (2:1)

Гол Ківи (3:1)