УКР РУС

"Севастополь" - "Зоря" - 0:1 [Відео]

6 листопада 2010

Завдяки голу на останніх хвилинах Руслана Фоміна "Зоря" зуміла вирвати перемогу в одному із найзанудніших матчів чемпіонату.

Якби команди зіграли в "суху" нічию, як це трапилось в матчі першого туру, то, мабуть, ніхто б не здивувався і всі були б задоволеними. Команди багато боролись в центрі поля, мало загострювали гру і ще менше пробивали по воротах. Що там говорити, якщо кримчани жодного разу за матч не влучили у ствір воріт.

Та все ж "Зоря" перемогла і до певної міри заслужено, оскільки саме підопічні Чанцева краще комбінували, більше володіли м'ячем і створили більше напівнагод, щоб відзначитись. Гол "Зоря" спромоглась забити лиш на 86-й хвилині: захисники "Севастополя" провалились і якщо удар Лазаровича Сокоренко відбив, то Фомін вразив на добиванні вже порожні ворота.

Таким чином, "чорно-білі" привезуть додому стратегічно важливі три очки, які їх не тільки віддалять від зони вильоту, але й наблизять до середини таблиці. Натомість "Севастополь" залишається на 14-й сходинці і продовжує думати, як заробити побільше очок до зимової перерви.