УКР РУС

Setanta Sports оголосила про припинення контракту з УПЛ – офіційна заява

27 квітня 2023 Читать на русском

Транслятор чемпіонату України не горить бажанням працювати з клубами, які не дотримуються попередніх домовленостей.

"У складний для країни час ми продовжуємо підтримувати Україну, вболівальників і наших клієнтів, інвестуючи в розвиток спортивної індустрії. Дякуємо клубам, які передали права та підтримали Setanta Sports і УПЛ в намаганні створити єдиний пул.

Шахтар та Рух ініціювали створення УПЛ ТБ – вже почались переговори

Однак, в рамках угоди з лігою ми не змогли повною мірою скористатися медіаправами: деякі клуби не передали УПЛ права на трансляцію організованих та зіграних ними матчів.

Враховуючи вищесказане, Setanta Sports прийняла рішення не продовжувати угоду з УПЛ, але залишається відкритою для партнерства. Ми готові обговорити нові умови співпраці, які базуватимуться на справедливості й дотриманні всіх норм регламенту ліги та законів України.

Ми впевненні, що можна знайти компроміс, за яким всі сторони будуть задоволені. Всі зобов'язання в рамках угоди з УПЛ будуть виконані в повному обсязі до кінця сезону", – йдеться в офіційній заяві Setanta Sports.

Нагадаємо, контракт Setanta Sports з УПЛ був розрахований на 3 роки. Динамо, СК Дніпро-1, Зоря, Рух та Металіст відмовились виконувати умови угоди і передали права на трансляцію своїх матчів ресурсам "1+1 Media".

Олдскульні футбольні передачі на українському ТБ – як Джулай, Васильков, Гливинський і Ко подарували щасливе дитинство