УКР РУС

Серія А, 8 тур: "Рома" не оговталась від 1:7

25 жовтня 2014 Читать на русском

У Генуї команда Руді Гарсії не змогла порадувати тіфозі після ганебної поразки від "Баварії" в Лізі чемпіонів.

"Рома" не змогла завдати "Сампі" першої поразки за стартові 8 турів. Генуезці пропускають у поточному сезоні на рівні "джаллороссі" - 4 рази за згаданий турнірний проміжок. Відтак веселої гри не доводилось очікувати. "Рома" провела матч досить ніяково - поразки з різницею у 6 голів свої рубці залишають.

Ексцентричний бос "Сампдорії" перед матчем заявляв про бажання впевнено перемогти 3:0. Однак перший серйозний момент прийшов з боку гостей. Жервінью на 30-ій не скористався виходом віч-на-віч, навіть відправивши м'яча у стійку з гострого кута. Усе той же івуарієць за 3 хвилини мав ще один шанс - пробив повз дальній нижній.

По перерві Жервінью ще раз схибив у перспективному епізоді, а після удару впритул Флоренці дива воротарської майстерності продемонстрував Ромеро. Могли господарі й покарати "Рому": екс-нападник "вовків" змарнував ідеальну нагоду, пробивши вище з кількох метрів.

Нульова нічия дає "Мілану" шанс потіснити команду Сініші Міхайловіча з третього рядка, а "Ромі" - можливість зрівнятись за очками з лідером "Ювентусом".

"Сампдорія" - "Рома" - 0:0