УКР РУС

Серія А, 2 тур: "Рома" по-боснійськи побила "Ювентус" у дебюті Куадрадо (ВІДЕО)

30 серпня 2015 Читать на русском

У другому турі чемпіонату Італії "Рома" святкує блискучий тріумф у домашньому матчі з "Ювентусом" - 2:1.

На рідному "Олімпіко" команда Руді Гарсії зусиллями боснійців П'яніча і Джеко добула перші 3 очки в поточному сезоні Серії А. "Ювентус" же зазнав другої поспіль поразки.

"Рома" потужно почала. За перші 10 хвилин ледь не відбувся швидкий гол. Спершу Сейду Кейта з кількох метрів пробив повз ворота, а згодом Фальке скористався обрізкою Погба біля володінь Буффона, але сантиметри відділили м'яч від дев'ятки. Минуло трохи часу, і Міралем П'яніч після відкидання Салаха пальнув у стійку.

"Юве" пощастило у першій половині, а по перерві фортуна відвернулась спиною. Усе той же П'яніч бомбезно виконав штрафний удар, перекинувши гостьову стінку. Погба у своєму стилі виграв верх у штрафному "Роми", але пробачив Щенсни. Досвідчений Патріс Евра примудрився заробити дві жовті за 3 хвилини. Аллегрі випустив у бій дебютанта Хуана Куадрадо, який нічим особливим не запам'ятався. Майже відразу після цього Едін Джеко використав навіс Фальке з лівого флангу і на диво легко переграв Буффона.

"Вовки" втратили ще один вірний момент і почали катати м'яч, але помилились і привезли собі контру, яку вдвох матеріалізували в гол Перейра з Дибалою. Та перемога від команди Руді Гарсії не висковзнула. Хоча було дуже близько до римської трагедії. Це Бонуччі з другого поверху завдавав ідеальний удар, але Щенсни у фантастичному стрибку витягнув мертвий м'яч.

Італія, Серія А. 2 тур. Стадіо "Олімпіко"

"Рома" - "Ювентус" - 2:1

Голи: П'яніч, 61, Джеко, 79 - Дибала, 87

Вилучення: Рубіньйо, 66, Евра, 78 (обидва "Ю", Рубіньйо з лави запасних)