УКР РУС

Серія А, 20 тур: Порятунок "Лаціо" завдяки пенальті проти "Болоньї", гольова феєрія "Ювентуса" проти "Удінезе", осічка "Роми" з "Вероною"

17 січня 2016 Читать на русском

3 вилучення та 3 удари з 11-метрової позначки - так завершилась більшість матчів 20 туру другого ігрового дня італійської Серії А.

В поєдинку на "Ренато Далль’Ара" римський "Лаціо" лише дивом зумів врятувати нічию з місцевою "Болоньєю". Хоча для таких казкових обставин свою вагому роль відіграв і арбітр, який в середині другого тайму вилучив гравця господарів і призначив пенальті. Але про все по порядку.

Починалось все для "Болоньї" краще не придумаєш, оскільки практично одразу ж після стартового свистка Джаккеріні відкрив рахунок, а за 16 хвилин Дестро подвоїв перевагу "россоблу". А в другому таймі якраз і відбувся той вищезгаданий порятунок "Лаціо" - спочатку гол з пенальті від Кандреви (71 хвилина) та точний удар від Луліча (76-а).

Отже, після цієї нічиєї "Лаціо" залишається на 9 сходинці, а "Болонья" піднімається на 1 пункт, і тепер 15-та.

У зустрічі на "Фріулі" місцевий "Удінезе" зазнав розгромної поразки від "Ювентуса", проте варто відзначити, що господарі з 25-ї хвилини грали в меншості. Щоправда, "Стара синьйора" до цього моменту вже вигравала із рахунком 2:0 - постарилася - Дибала та Хедіра. Далі за грубий фол арбітр поставив пенальті, який знову реалізував Пауло, і вже під завісу першого тайму Алекс Сандро забив 4-й. Варто зауважити, що окрім дублю, аргентинець записав на власний рахунок ще й 2 асисти. 

Щодо другої 45-хвилинки, то в ній команди просто догравали, оскільки "Юве" більше не хотів забивати, а "Удінезе" не міг.

Відтак, після такої феєричної перемоги "б'янконері" виходять на друге місце, а команда з "Удіне" залишається 13-ю.

Ще в одній цікавій грі "Рома" на "Стадіо Олімпіко" не зуміла втримати перемогу над "Вероною", яка до цього туру йшла останньою. На гол Наінгголана на прикінці першого тайму з пенальті відповів Пацціні в другому.

Однак, попри такий результат, римляни зберігають за собою 5 місце, а "Верона" продовжує залишатися на дні.

Італія. Серія А. 20 тур

"Болонья" - "Лаціо" - 2:2

Голи: Джаккеріні, 2, Дестро, 18 - Кандрева, 71 (пенальті), Луліч, 76

Вилучення: Масіна, 69 ("Болонья")

"Удінезе" - "Ювентус" - 0:4  ВІДЕО

Голи: Дибала, 15, 26 (пенальті), Хедіра, 18, Алекс Сандро, 42

Вилучення: Даніло, 26 ("Удінезе")

"Рома" - "Верона" - 1:1  ВІДЕО

Голи: Наінгголан, 41 - Пацціні, 62 (пенальті)

"К’єво" - "Емполі" - 1:1

Голи: Палоскі, 7 - Тонеллі, 47

"Карпі" - "Сампдорія" - 2:1

Голи: Лолло, 28, Мбакогу, 55 - Корреа, 33

Вилучення: Гальйоло, 86 (друга жовта, "Карпі")