УКР РУС

"Серб писав мені, що Путін – бог": Габовда знищив екс-зірку Карпат

18 квітня 2022 Читать на русском

Захисник празької Дукли Юрій Габовда, який після початку війни покинув білоруське Торпедо-БелАЗ, розкритикував позицію колишнього одноклубника.

"Грав я з багатьма сербами. Кополовець казав, що серби допомагають з гуманітаркою. Я йому написав: "Мішань, ти нічого не переплутав?"

Зінченко: Дуже важливо ізолювати Росію від усього

Як можна сидіти їм на двох стільцях? Передавати гуманітарку і не висловлювати громадянську позицію. Вони ж в Україні грали. Здається, в Сербії немає такої цензури, як в Росії та Білорусі. Вони можуть це робити.

Наприклад, Неманья Тубіч. Я згадав, як у 2019 році прокоментував якийсь його допис в соцмережі на честь Росії та Путіна. Пишу:"Путін ху*ло, він убивця". А Тубіч написав, що Путін – бог. Мене просто накрило. Зараз я теж йому написав, він прочитав і не відповів", – сказав Габовда у коментарі YouTube-каналу Football Hub.

Нагадаємо, Тубіч захищав кольори Карпат з 2009 по 2010 роки (у 50 матчах забив 1 гол). Згодом переїхав спочатку у Росію (Краснодар), а потім у Білорусь (БАТЕ). Завершував кар'єру у СКА-Хабаровськ.

Росія напала на Україну: Динамо знищують за скандальне рішення щодо збірної, безпрецедентний вчинок з Першої ліги (LIVE)