УКР РУС

Сельта вдома розгромила Севілью

7 квітня 2018 Читать на русском

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів був знищений Яго Аспасом.

Севілья за Вінченцо Монтелли демонструє яскравий футбол, от тільки в останній раз перемагала аж на початку березня. За цей час команда встигла втратити шосту позицію, на яку застрибнув головний ворог "рохі-бланкос" Бетіс. Матч проти Сельти виглядав гарною можливістю повернутися у боротьбу за зону єврокубків.

Втім, Севілья у Віго не знайшла підтримку у справі покращення свого турнірного становища. Господарі віддали команді Монтелли м'яч, а самі сконцентрувалися на швидких контратаках. Севілья визнаний спеціаліст по такій грі протистояти своїй же зброї не змогла та почала ковтати голи один за одним.

На 38-й хвилині Гільєрме Арана забив автогол, а на 57-й хвилині почав свій перфоменс Яго Аспас. За 21 хвилину він встиг тричі розписатися у воротах Севільї, встановивши непристойно розгромний рахунок 4:0. Севілья так і не змогла відповісти господарям хоча б одним влучним ударом.

Таким чином, Севілья із 46 очками залишається на сьомій сходинці у турнірній таблиці. Сельта набирає 43 очки та зберігає 9 місце.

Чемпіонат Іспанії, 31 тур

Сельта – Севілья – 4:0

Голи: Арана, 38 (автогол), Аспас, 57, 60, 78