УКР РУС

Селезньов: Ці югослави... Як почалося: я твою маму, я твою сестру!.. ВІДЕО

7 березня 2011

Нападник "Дніпра" Євген Селезньов розповів про брудні прийоми балканських гравців "Таврії".

"Важко було у цьому матчі. Перший тайм ми не зовсім вдало зіграли. Натомість у другій половині гри було видно, як мені здається, лише одне "Дніпро". Але ми пропустили курйозний гол - таке трапляється з усіма, тому не можна когось конкретно звинувачувати. Розбиратимемо наші помилки - як ми пропустили два голи. Окрім того, могли й забити більше. Думаю, в подальшому такого не будемо повторювати.

Фізично я себе, звичайно, почуваю не на 100%, але в цілому непогано. Буквально за день до матчу в мене було дуже велике бажання зіграти. Ми поговорили з тренером і прийняли рішення, що я зможу грати і допоможу команді. Не знаю, наскільки вдалося допомогти, але зараз як є, так є.

Як для цієї пори року - поле достатньо високої якості. Якщо порівнювати з тим, що було у Луганську... Я взагалі не розумію, хто дозволив там грати. В Дніпропетровську поле було в набагато кращому стані. А такі ігри, як в Луганську, я вважаю, просто не можна проводити. Це знущання над футболом і над командами.

Те, що я сьогодні грав більше з глибини - це була установка тренера. Матеус грав трохи вище, я - нижче. Потім вийшов Гладкий, Матеус став грати справа, Сашко вище, я нижче. Те, що вимагав від мене тренер - те я й старався виконувати.

Щод наших новачків... Я думаю, що усі непогано зіграли. Стрініч, наприклад, забив гол. Взагалі ж про їхній виступ мені важко судити, оскільки я заціквалена особа, бо брав участь у матчі. Та й взагалі це не моя робота, а тренера.

Я просив під час матчу гравців "Таврії" недовго лежати на полі, оскільки ми граємо у футбол, а не в гру - хто більше пролежить на полі. Півкоманди "Таврії" занадто довго лежала на полі. Це не прикрашає футбол. Там їхні хорвати, чи югослави, чи ще там хтось... Хто там у них - Марковіч, Джурічіч... Як почалося: я твою маму, я твою сестру! Ну в них такий народ... Краще б вони займалися своєю справою, а не казали, кого і коли вони б... вибачте, не хочу казати", - заявив Євген Селезньов.