УКР РУС

Селезньов: Акхісар Беледієспор трішки нагадує Дніпро

22 січня 2018 Читать на русском

Український нападник прокоментував матч проти Сергія Рибалки та розповів про єврокубкові амбіції своєї нової команди.

За словами Селезньова, матч проти Сівасспора Рибалки видався тяжким, проте надалі команда намагатиметься показувати якнайкращу гру, аби здобути місце в зоні єврокубків. Про це форвард розповів в інтерв'ю FootballHub.

"Дуже тяжкий видався матч. Сівасспор – непогана команда. Тим більше, ми грали на виїзді, при вболівальниках суперника. Думаю, що нічия – непоганий результат.

Мені завжди важко оцінювати самого себе, тим більше, це була тільки перша моя гра в чемпіонаті за Акхісар. Потрібно навчитись краще розуміти партнерів, налагодити взаємодію, щоб не вони мене розуміли, а я їх. Хочу зрозуміти, хто на що здатен. Я тільки 10 днів з командою, може трохи більше. Ще не до кінця адаптувався. Хоча прийняли мене у команді чудово.

В нас команда лідерів. Вже зі всіма спілкуюсь. Хороший колектив, чимось навіть трохи нагадує Дніпро, хоча порівнювати некоректно, Дніпро – особлива команда. Мені вже зараз комфортно у новій команді, думаю, що далі буде тільки краще", – сказав Селезньов.

Робінью переходить в Сівасспор під загрозою тюремного ув'язнення

Також нападник додав, що новий стадіон додасть гравцям мотивації.

"Сподіваюсь, що найближчим часом турнірна таблиця зміниться. Адже у місті, де базується наш клуб, відкривають новий стадіон (Spor Toto Akhisar Stadium, на 11.431 глядачів). До цього Акхісар грав в іншому місті. Зараз все має змінитись, при своїх трибунах краще грати, тим більше вболівальники у Акхісара потужні.

Якщо будемо грати на новому стадіоні, якщо буде результат – будемо боротись за потрапляння до Ліги Європи. Наскільки я знаю, є мета – потрапити до єврокубків. На новому стадіоні – нові амбиції", – підсумував Селезньов.