УКР РУС

Інтер здобув вольову перемогу над Сассуоло, Ювентус на останніх хвилинах видряпав три очки у Торіно

2 жовтня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу в рамках 7-го туру італійської Серії А відбулось три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 7-й тур

Салернітана – Дженоа – 1:0

Гол: Джуріч, 66

Торіно – Ювентус – 0:1

Гол: Локателлі, 86

Сассуоло – Інтер – 1:2

Голи: Берарді, 22 (пен) – Джеко, 58, Мартінес, 78

Аталанта і Мілан – претенденти на чемпіонство: шестеро найкращих, легендарний експерт проігнорував Маліновського

Ігрову програму вікенду в італійській Серії А відкривав поєдинок аутсайдера турнірної таблиці Салернітани та Дженоа. Загалом, перша половина зустрічі була не надто багатою на події. Було кілька небезпечних моментів, але без особливої гостроти. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком на табло.

У другому таймі гольова засуха тривала до 66-ї хвилини, поки рахунок не відкрив Джуріч, якому асистував Кастанос. "Грифони" одразу пішли в атаку, і до кінця матчу відчайдушно атакували, але забити так і не змогли. У підсумку – мінімальна перемога Салернітани, перша у поточному розіграші чемпіонату.

Перший тайм Дербі делла Молле запам'ятався вболівальникам безкомпромісною боротьбою, де перевага була на боці Торіно. "Бики" обійшли Ювентус у всіх компонентах гри і не дали завдати жодного удару по своїх воротах. Найреальніші шанси відзначитись у господарів мали Лукіч і Мандрагора: удар першого пролетів у лічених сантиметрах біля стійки, а з пострілом другого під поперечину не без проблем впорався Щенсни.

По перерві "Стара синьйора" перехопила ініціативу і притисла суперника. Тепер вже у роботу вступив кіпер Торіно, врятувавши свою команду після ударів Сандро та Куадрадо. Однак за 5 хвилин до завершення матчу захисники "гранатових" на мить втратили пильність і Локателлі з лінії воріт поцілив у дальній кут воріт. Вже у доданий час Кулусевскі влучив у стійку.

Завершував ігровий день поєдинок Сассуоло – Інтер. У середині першого тайму господарі заробили одинадцятиметровий за фол Шкріняра у штрафному майданчику – його без особливих проблем реалізував Берарді. "Нерадзуррі" одразу кинулись в атаку, щоб зрівняти рахунок, і до перерви зуміли створити кілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не вдалось.

Невдовзі після початку другого тайму Індзагі кинув у бій свіжі сили, і менше ніж за хвилину заміна спрацювала – відзначився Джеко. На 78-й рефері призначив ще один пенальті, але цього разу у ворота господарів – цей шанс не змарнував Мартінес, який вивів гостей уперед. Після цього Джеко поклав ще один, але після перегляду VAR на предмет офсайду рефері скасував його гол. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Інтера – 2:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ