УКР РУС

Селекціонер "Шахтаря" і екс-гравець "Дніпра": Зозуля - мерзота, вимагаю розірвати з ним контракт

14 травня 2016 Читать на русском

Тренер-селекціонер "Шахтаря", а в минулому чемпіон СРСР у складі "Дніпра" Олексій Чередник емоційно прокоментував напад Романа Зозулі на суддю і вибачення гравця збірної України.

"Прочитав вибачення Зозулі і написав коментар, а потім стер, тому що його мало хто прочитає... А хочеться поділитися своїм обуренням на поведінку цієї істоти. Зозуля - ти не футболіст. Ти мерзота. Ти своєю поведінкою розтоптав і наплював у душі всім тим людям, хто створював і прославляв ім'я славної команди "Дніпро". Усім, кого вже немає (Ємцю В.А., Жиздику Г.А., Вишневському І., Погорєлову А., Устимчику В., Кудрицькому Н., Шоху А., Тищенку В., Сороколету А. і ще багатьом іншим, хто пішов від нас) і нам. А це все заслужені люди. Найкращий бомбардир чемпіонату СРСР і володар Срібної Бутси в Європі, найкращий гравець чемпіонату СРСР, чотири Олімпійських чемпіони, дворазові чемпіони СРСР, Володарі Кубка СРСР і т.д.

А тепер хочеться запитати, чого ти досяг у футболі? Що ти зробив для цієї команди, що ти виграв з цією командою, щоб вести себе так? На твої божевільні дії дивилися юні вболівальники "Дніпра". Мені вже два дні телефонують з багатьох країн світу, футбольні і не футбольні люди і питають: Олексію, що це було? І мені соромно, бо я не знаю що їм відповісти. На твої вибачення мені, як говорив т. Жеглов в одному відомому серіалі: тьху і розтерти.

Ти обплював всіх нас. Тому я вимагаю, щоб керівництво клубу розірвало контракт з цією істотою. Таких посередніх фізкультурників вагон і маленький візок, тим більше що в другій команді є талановиті хлопці. Краще дайте їм шанс, а гірше не буде, буде тільки краще", - вважає Чередник.

Що світить Роману Зозулі за скандал після матчу "Зоря" - "Дніпро"?