УКР РУС

"Саутгемптон" вдруге обіграв "Ліверпуль" та вийшов у фінал Кубка англійської ліги

25 січня 2017 Читать на русском

"Ліверпуль" на "Енфілді" поступився "Саутгемптону" у повторному матчі 1/2 фіналу Кубка англійської ліги з рахунком 0:1.

У першому таймі два класні моменти для взяття воріт втратили гості. У обох випадках активна гра Редмонда на лівому фланзі завершилась небезпечними ударами Тадіча та Девіса.

"Ліверпуль" по-справжньому відповів лише у другому таймі. Спочатку Джан сильно пробив з середньої дистанції, а Форстер лише з другої спробив ліквідував небезпеку, а згодом двічі схибив Старрідж. Даніель і ударом ножицями не забив, і з близької відстані не влучив у ствір воріт після прострілу Хендерсона. Міг відзначатись і Коутінью, однак фірмовим ударом не поцілив у дальній кут воріт Форстера.

Не забиваєш ти – забивають тобі. Відоме футбольне правило спрацювало на 90+1 хвилині, коли Лонг приніс перемогу "Саутгемптону" та путівку у фінал – 0:1.

Відтак, "Саутгемптон" обіграв "Ліверпуль" за сумою двох матчів з рахунком 2:0 та пробився у фінал Кубка англійської ліги.

Англія. Кубок ліги, повторний матч 1/2 фіналу

"Ліверпуль" – "Саутгемптон" – 0:1 (0:1)

Гол: Лонг, 90+1

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу