УКР РУС

Аталанта розгромила Болонью, забивши 4 голи у перші 15 хвилин: 30-й тур Серії А, матчі четверга

4 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 30-го туру італійської першості К'єво на виїзді зазнав нищівної поразки від Сассуоло, а Болонья була знищена Аталантою (4:1).

Чемпіонат Італії 2018/2019, 30-й тур

Сассуоло – К'єво – 4:0

Голи: Демірель, 4, 45, Локателлі, 47, Беррарді, 57

Нереалізований пенальті: Джакуеріні, 89

Аталанта – Болонья – 4:1

Голы: Ілічіч, 3, 5, Хатебур, 9, Сапата, 15 – Орсоліні, 54

Сассуоло у рідних стінах приймав К'єво, вже на 4-й хвилині відкривши рахунок після того, як Демірель замкнув подачу Ліроли з правого флангу. Джаккеріні на 9-й відквитав цей гол, однак арбітри після перегляду відеоповтору його скасували, а надалі Сассуоло захопив ініціативу й забив другий м'яч на 45-й хвилині – це Демірель після кутового знову опинився кращим на другому поверсі. На початку другого тайму Локателлі та Беррарді провели ще по м'ячу, а гол Джаккеріні на 62-й хвилині знову скасували. На 89-й Емманулеле підвів риску під фіаско веронців, не реалізувавши пенальті.

Аталанта влаштувала жорстоке побиття Болоньї, забивши 4 голи вже у стартові 15 хвилин – причому дуже красиво. На 3-й Ілічіч шикарним ударом з-за меж штрафного поцілив у дальню дев'ятку, на 5-й м'яч після його пострілу з правого краю від стійки влетів у ворота, а на 9-й Хатебур зі схожої позиції вразив "шістку". Довершив погром Сапата, який з лівого флангу увірвався до карного майданчика та з гострого кута прошив кіпера – 4:0. По перерви зі штрафного Орсоліні Болонья відквитала один гол, але на більшого гостей не вистачило.

Таким чином, Аталанта з 51 пунктом продовжила переслідувати Мілан, йдучи на п'ятій позиції. Сассуоло набрав 35 очок та піднявся на одинадцяту сходинку в турнірній таблиці. Болонья залишилась з 27 заліковими балами на вісімнадцятому місці, К'єво з 11 очками лежить на дні.