УКР РУС

Сассуоло в комедійному стилі подарував нічию Самподрії – генуезці не знають перемог у 10 турах поспіль

26 травня 2023 Читать на русском

В рамках матчу 37-го туру Серії А 2022/23 Сассуоло влаштував шоу Бенні Хілла, розписавши нічию з Сампдорією (2:2). Звіт читайте на "Футбол 24".

Поєдинок між Сампдорією та Сассуоло не мав турнірного значення – перші давно вилетіли, а другі вже нікуди не вийдуть. Єдиною мотивацією генуезців стала зупинка 3-місячної безвиграшної серії в чемпіонаті. Плюс, це була остання домашка в еліті.

Господарям не вдалося виконати це завдання, але публіку вони потішили. На 8-й хвилині Габ'яддіні вивів Сампдорію вперед – Феррарі замріявся на лінії штрафного й дещо курйозно дозволив відібрати м'яч, після чого Маноло переграв Консільї.

Втім, рівно через дві хвилини в рахунку вів уже Сассуоло. Голи в активі Беррарді та Енріке. До речі, Беррарді став залученим до 17-го забитого м'яча у Серії А в 2023 році. В топ-лігах тільки Холанд (20) та Салах (19) випереджають Доменіко за цим показником.

Відновити статус-кво господарі змогли аж на 78-й хвилині. І знову Сассуоло влаштував комедію. При подачі Сампи з кутового Рожеріо зрізав м'яч у ближній кут власних воріт, поціливши в одноклубника Лопеса. Від нього м'яч відскочив у Феррері, а від Феррарі – у голкіпера. Рикошетом від Консільї м'яч залетів у ворота. 2:2!

Це був останній гол у зустрічі. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию. Таким чином, Сампдорія довела свою безвиграшну серію в чемпіонаті до десяти турів. Сассуоло не знає перемог у п'яти.

Куди поїде Салатниця, доля Миколенка в АПЛ, іспанське божевілля – головні інтриги топ-5 чемпіонатів на фініші сезону