УКР РУС

Санжар: "Динамо" було сильнішим, але не без нашої допомоги

20 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер донецького "Олімпіка" Роман Санжар прокоментував виліт своєї команди із Кубка України.

"Хотілося б привітати "Динамо" з виходом у фінал. Вважаю, що їхня сьогоднішня перемога закономірна. Вони були сильнішими, але не без нашої допомоги. На початку матчу ми допустили помилку, пропустили гол і, напевно, це одразу ж стало на нас тиснути. Грали дуже боязко. Думаю, хлопці перегоріли. А ті моменти, які нам вдалося створити, не реалізували через брак майстерності.

В принципі вся гра проходила з перевагою "Динамо". Була помітна дуже велика різниця у класі між динамівською командою і нашою, тому вважаю, що рахунок закономірний. Все по грі.

Чи думали, що дійдемо до цієї стадії? Ми не очікували цього. Просто так вийшло, що в Кубку у нас вийшло виступити вдало. У цьому турнірі ми практично нічого не пропустили за винятком сьогоднішнього матчу. Вважаю, що перший матч з "Динамо" ми провели гідно, а сьогодні нам було реально важко. Випали Огіря, Доронін, а обойма футболістів у нас невелика. Було важко, тому що не вистачило ресурсів. Були б хлопці, можливо, ми б зіграли трохи краще, але не думаю, що різниця була б суттєвою. Все-таки "Динамо" - лідер і чемпіон нашого чемпіонату", - сказав Санжар.