УКР РУС

Санін: Хочемо провести матчі кваліфікації ЛЄ в Маріуполі

17 травня 2018 Читать на русском

Президент Маріуполя Андрій Санін прокоментував ситуацію з домашнім стадіоном на матчі Ліги Європи.

"Ми б дуже хотіли проводити матчі Ліги Європи в Маріуполі. І нам потрібно відповідати вимогам регламентних норм УЄФА. Це матчі кваліфікаційного раунду і плей-офф раунду. Ми постараємося, щоб вони проходили в Маріуполі і будемо робити все можливе для цього.

У груповому етапі вимоги сформульовані жорсткіше. Якщо в першому випадку мова йде про стадіони 1-3 категорії, а наш, з деякою натяжкою можна підвести навіть під четверту категорію, то на кваліфікацію ми подамо наш стадіон.

Пройде він або не пройде – не можу сказати. Але все від нас залежне, щоб Європа прийшла до Маріуполя, ми будемо робити. В іншому випадку це неправильно. Адже ми завели в наше місто великий український футбол, а потім скласти лапки і говорити, що великий європейський футбол до нас не прийде – це не красиво по відношенню до вболівальників і жителів міста.

По груповому етапу ми розуміємо, там уже жорсткі вимоги. Ми можемо лише розвести руками і констатувати, що не відповідає наш стадіон цим критеріям. На цей етап ми спочатку домовлялися зі Славутич Ареною в Запоріжжі", – цитує Саніна Tribuna.com.

Наскільки комфортно ходити на матчі УПЛ: стадіон імені Володимира Бойка