УКР РУС

Самюель Ето'О може стати гравцем ПСЖ

17 червня 2011

У Франції буде свій суперклуб. Новий володар "Парі Сен-Жермен" - син катарського еміра Тамім Бін Хамад - не буде шкодувати грошей, аби вивести парижан до європейської еліти.

Вже невдовзі вболівальників на "Парк де Пренс" голами може тішити Самюель Ето'О. 30-річний камерунець нещодавно повідомив, що не проти покинути "Інтер". А після того, як спортивним директором ПСЖ став екс-наставник "неро-адзуррі" Леонардо, купівля парижанами Ето'О виглядає доволі ймовірною. Видання France Football ще й цитує триразового тріумфатора Ліги чемпіонів, який заявив, що обожнює Париж і хотів би саме там завершити свою футбольну кар'єру.

На цьому трансфері "Парі Сен-Жермен" навряд чи зупиниться. До сфери інтересів клубу зі столиці Франції потрапив ще й вінгер "Роми" Жеремі Менез - переконує Il Corriere dello sport. Чутки стосовно того, що 24-річний футболіст покине Вічне місто ходили вже давно. Тепер у Жеремі є ще й чудова пропозиція - він може і повернутися на батьківщину і отримати вигідний контракт.

Нагадаємо, що цього міжсезоння ПСЖ вже здійснив кілька трансферів. Так на "Парк де Пренс" перебралися голкіпер "Ренна" Ніколя Дюшес і один із найкращих бомбардирів попереднього чемпіонату Франції Кевін Гамейро із "Лор'яна".