УКР РУС

Сампдорія здобула вольову перемогу над СПАЛом

1 жовтня 2018 Читать на русском

Заключний матч 7-го туру італійської Серії А між Сампдорією та СПАЛом завершився непростою перемогою генуезців.

Перший тайм проходив досить весело. Вже на 12-ій хвилині Фабіо Квальярелла забив гол, однак його скасували через офсайд, після чого настала черга забивати гостям з Феррари – на 21-ій хвилині Палоскі опинився першим на добиванні та точним ударом вивів СПАЛ уперед. Втім, вже через чотири хвилини Сампа зрівняла рахунок: Квальярелла отримав передачу з правого флангу та своєчасно скинув на Лінетті, а той потужно лупонув з-за меж штрафного у лівий нижній кут – 1:1.

У другому таймі Сампдорія остаточно заволоділа ініціативою. Особливо виділявся Квальярелла, який на 60-ій хвилині отримав передачу у штрафному й потужно пробив у дальній кут – голкіпер парирував, але прямо на Фабіо. Той відразу ж викотив під удар Дефрелю, який майстерно пробив з району 11-метрової позначки – 2:1. СПАЛ не полишав спроб відігратися, але удари Петаньї прекрасно відбивав воротар Аудеро. Зрештою, фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Сампдорії.

Таким чином, генуезці піднялись на восьме місце, набравши одинадцять очок. СПАЛ залишився з дев'ятьма, опустившись на тринадцяту сходинку в турнірній таблиці.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 7-й тур

Сампдорія – СПАЛ – 2:1

Голи: Лінетті, 25, Дефрель, 60 – Палоскі, 21