УКР РУС

Інтер втратив перемогу над Фіорентиною: 25 тур Серії А, матчі неділі

24 лютого 2019 Читать на русском

В рамках 25 туру Серії А Сампдорія перемогла Кальярі завдяки черговому голу Фабіо Квальярелли, Ювентус одержав перемогу над Болоньєю завдяки м'ячу Дибали, К'єво та Дженоа розійшлись миром, Сассуоло та СПАЛ не змогли виявити сильнішого, Наполі розтрощив Парму. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 25 тур

Сампдорія – Кальярі – 1:0

Гол: Квальярелла, 65, (пен)

Болонья – Ювентус – 0:1

Гол: Дибала, 67

К'єво – Дженоа – 0:0

Сассуоло – СПАЛ – 1:1

Голи: Пелузо, 43 – Петанья, 67, (пен)

Вилучення: Дункан, 90+3

Парма – Наполі – 0:4

Голи: Зєлінські, 19, Мілік, 36, 73, Унас, 82

Фіорентина – Інтер – 3:3

Голи: Де Врей, 1, (аг), Мурієль, 74, Верету, 90+11 – Весіно, 6, Політано, 40, Перішіч, 52, (пен)

Сампдорія в непростому матчі обіграла Кальярі. Перший тайм команди провели досить понуро, а от в другому таймі генуезці трохи більше створили моментів і використали один з них. Лука Пеллегріні в штрафному притримав суперника, а Квальярелла реалізував пенальті. Цей гол так і залишився єдиним у цьому матчі.

Завдяки цій перемозі Сампдорія набрала 36 пунктів та піднялась на 9 місце, Кальярі з 24 очками залишився на 14 позиції.

Ювентус у важкому матчі вирвав перемогу над Болоньєю. Аллегрі вирішив поекспериментувати зі складом та поставив номінального захисника Канселу правим вінгером, однак це було не надто вдале рішення. В першому таймі Болонья більше домінувала і лише ближче до перерви туринці трохи вирівняли становище. В другій половині матчу болонці знову захопили ініціативу, але все змінилось із виходом Пауло Дибали. Саме аргентинець і став джокером "Старої синьйори", влучно пробивши по воротах після відскоку від захисника.

Ювентус набрав уже 69 очок та продовжує з великим відривом лідирувати в чемпіонаті, Болонья з 18 пунктами залишилась у зоні вильоту.

К'єво та Дженоа не змогли виявити сильнішого. Веронці мали трохи більше шансів забити, проте командам так і не вдалось відзначитись голами.

Дженоа набрала 29 очок та розташувалась на 13 місці, К'єво з 10 пунктами залишилась на дні турнірної таблиці.

Сассуоло та СПАЛ розписали мирову. Перший тайм був за Сассуоло завдяки голу Пелузо перед перервою. СПАЛ по перерві зумів відігратись, Петанья реалізував пенальті і встановив остаточний рахунок.

Сассуоло набрав 31 очко та розмістився на 11 позиції, СПАЛ з 23 пунктами піднявся на 15 місце.

Наполі в гостях впорався з Пармою. Неаполітанці вийшли вперед завдяки голу Зєлінські, а перед перервою Мілік хитрим ударом зі штрафного подвоїв перевагу Наполі. В другому таймі Парма мала шанс скоротити відставання, але після перегляду відеоповтору арбітр скасував призначене пенальті. Натомість, Мілік на 73 хвилині зробив перевагу Наполі розгромною, а крапку в матчі поставив Унас.

Наполі набрав 56 очок та розташовується на 2 місці з відривом в 10 залікових балів від Інтера, Парма з 29 пунктами залишилась на 12 позиції.

В заключному недільному матчі Інтер завітав в гості до Фіорентини і вже на 1 хвилині був приголомшений пропущеним голом. Після прориву К'єзи правим флангом Сімеоне мав замикати передачу, але не влучив по м'ячу і той рикошетом від Де Врея опинився у сітці воріт. Весіно дуже швидко зрівняв рахунок з передачі Наінголлана, а під завісу першої половини Політано класним ударом в дальній кут вивів міланців вперед. По перерві Перішіч реалізував пенальті і здавалось, що цей гол став переможним. Мурієль скоротив відставання в рахунку, а вже в компенсований час арбітр призначив пенальті після перегляду відеоповтору і Верету ударом з позначки врятував нічию для "фіалок".

Інтер набрав 47 очок та залишився на 3 позиції, Фіорентина з 36 пунктами піднялась на 9 місце.