УКР РУС

Саленко: У Кравця та Мораєса немає майбутнього в Динамо

15 липня 2017 Читать на русском

Відомий екс-форвард Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу за Суперкубок України, а також розповів свої враження від останніх кадрових рішень Динамо.

Суперкубок України 2017
завершено
-

"Добре, що такий матч відбудеться в Одесі. Це, вважаю, найкраще місце для його проведення. Що стосується безпосередньо поєдинку, то, думаю, буде битва. Але мені найбільше хочеться, щоб гра вийшла відкритою. Мені здається, бій буде досить запеклим, і справа дійде до післяматчевих пенальті.

"Лобановський стукає у двері, а ми пиво розливаємо". Шість байок про Саленка та алкоголь

Вважаю, що Богдан Бутко здатний в будь-якій ситуації замінити Срну. Бутка потрібно завантажувати побільше, щоб він не втратив кваліфікацію.

У Динамо зараз Мбокані добре виглядає. Якщо кияни зіграють в два нападаючих, в атаці вийде пара Мбокані – Бесєдін. Однак я б всеодно більше робив ставку на своїх гравців.

Щодо майбутнього Кравця та Мораєса в Динамо, то його немає. Навряд чи варто тішити себе ілюзіями", – розповів Саленко в інтерв'ю Zbirna.com.

Матч за Суперкубок України-2017 Шахтар – Динамо відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні Чорноморець. Вже продано більше 32 тисяч квитків. Комітет арбітрів ФФУ зняв Жабченка з матчу. Цікаво, що матч за Суперкубок України-2017 транслюватимуть з використанням технології 360-градусної зйомки.

Шахтар – Динамо. Суперкубок України. Анонс

Чи піде Ярмоленко з Динамо?