УКР РУС

Саленко: Ранній гол поламав усі плани Динамо

16 березня 2018 Читать на русском

Колишній форвард Динамо Олег Саленко прокоментував поразку киян від Лаціо (0:2).

Олег Саленко в інтерв'ю Команда 1 поділився враженнями після матчу-відповіді 1/8 фіналу ЛЄ проти Лаціо (0:2).

"Той факт, що Мораес вийшов під нападником, не здивував. Це його позиція. Побудову команди, звичайно, порушила травма Кадара, але це вже форс-мажор. Більше ніяких кадрових варіацій для Динамо і не було.

У захисті після цього нічого не змінилося. Як були діри, так вони і залишилися. Біда в тому, що флангові захисники Динамо нерідко звужували зони, відкриваючи тим самим супернику простір для атаки.

У Шабанова була пара безглуздих помилок, але в цілому він непогано робив свою справу. Після деякої адаптації до гри Шабанов та передачі вперед почав давати. Не награна ще оборона у Динамо – ось у чому проблема, а не в Шабанові. Плюс до всього Морозюк в матчі з Лаціо несподівано випав з гри.

Буяльський не надто помітно, але все-таки непогано і сумлінно трудився в своїй зоні. Решті, особливо – молодим, потрібно ще працювати над собою. Вважаю також, що міг набагато краще зіграти Мораес, якби вийшов на заміну, а не в стартовому складі. У другому таймі йому забракло свіжості.

Вважаю, що ранній гол поламав всі плани киян. Після цього гра у них не вийшла. Однак посипати голову попелом не варто. Гра з такими суперниками, як Лаціо, дуже корисна для Динамо. Так вийшло, що римська команда виявилася першим по-справжньому гідним опонентом киян. Лацио не порівняєш ні з АЕКом, ні з Янг Бойз. У подібних поєдинках команда не просто загартовується, а формується, проходить її становлення. З такою молоддю, мені здається, у Динамо хороше майбутнє", – сказав Саленко.