УКР РУС

Салах накинувся на Клоппа прямо під час матчу – тренер Ліверпуля змушений був дати задню, а партнери відтягувалиbomb

27 квітня 17:40 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Нападник Ліверпуля Мохамед Салах розгнівався на тренера Юргена Клоппа у матчі 34-го туру АПЛ з Вест Хемом (2:2).

У кінці другого тайму єгипетський форвард та Дарвін Нуньєс готувалися вийти на поле. На ту мить на табло рахунок був нічийним 2:2.

Ліверпуль не зміг перемогти Вест Хем – бойова нічия майже відчепила Клоппа від боротьби за чемпіонство

Коли Мохамед Салах стояв біля бічної лінії, зав'язалась словесна суперечка з наставником Ліверпуля Юргеном Клоппом, внаслідок якої єгиптянин активно жестикулював і висловлював невдоволення. Дарвіну Нуньєсу довелося заспокоювати свого партнера по команді.

Джеймі Каррагер, екс-гравець мерсисайдців та збірної Англії, у своєму твіттері прокоментував епізод, написавши, що, ймовірно, Клоппу не сподобалося, як довго гравці готувалися до виходу на поле.

У підсумку зустріч між Вест Хемом та Ліверпулем так і закінчилася з рахунком 2:2. В останніх 5 матчах АПЛ "червоні" здобули лише одну перемогу. Наразі мерсисайдці посідають третю сходинку з 75 балами.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ