УКР РУС

Рябоконь співає Мудрику дифірамби: "Боженька в тім'ячко поцілував"

20 листопада 2022 Читать на русском

Колишній тренер Десни Олександр Рябоконь поділився думками щодо перспектив вінгера Шахтаря та збірної України Михайла Мудрика.

"З Мудриком та Коноплею іноді списуємося. Це великі таланти, усі відзначали їх. Мудрика Боженька в тім'ячко поцілував. Є всі необхідні якості – дуже швидкий, розумний, хороша техніка. Він готовий тренуватися. Поки не стемніє, то Михайло не йшов з тренувального поля.

"Великі клуби зацікавилися Мудриком, він – феномен": Шахтар розкрив нові плани щодо трансферу українця

Рано чи пізно наступає час, коли людина готова показувати свої найкращі якості. Десь стабільності не вистачає, але це прийде. Погоджуюся, що це найкращий талант українського футболу.

Мудрик у Десні? По-перше, йому потрібно було не заважати. Не кожен здатен брати ініціативу на себе, обігрувати. І все це на великій швидкості. Талантам необхідна підтримка та допомога. Він до цього вже грав на дорослому рівні за Арсенал.

У нас на його позиції була досить хороша конкуренція. Вінгери – це моя слабкість, їх не так багато у нашому футболі. Ми там були добре укомплектовані: Картушов, Калітвінцев, Гуцуляк. Це більш досвідчені футболісти, мабуть, Мудрик щось взяв і від них.

Мені здається, що Михайло – дуже правильна людина. Я читаю, як він реагує на якісь невдачі збірної, як він ставиться до війни. Майже завжди говорить правильні речі", – сказав Рябоконь в інтерв'ю SportArena.

За останньою інформацією, потенційний покупець вінгера збірної України повинен буде заплатити Шахтарю близько 100 мільйонів євро. Одним із головних претендентів на Михайла називають Арсенал.

Мудрик на роздоріжжі, Арсенал – далеко не єдиний, несподіваний варіант у Ла Лізі