УКР РУС

Руні не здивувало звільнення Лемпарда з Челсі – легенда назвав мотиви Абрамовича

28 січня 2021 Читать на русском

Наставник Дербі Каунті Вейн Руні заступився за свого колегу по цеху Френка Лемпарда, якого нещодавно попросили покинути крісло тренера Челсі.

"Чесно кажучи, я не здивувався цій новині. У Челсі така манера ведення бізнесу, і звільнення Френка Лемпарда не стало таким вже й великим сюрпризом. Вважаю, він заслуговував продовження роботи на Стемфорд Брідж. У минулому сезоні він досяг успіху з Челсі у складних обставинах.

"Абрамович – не найтерплячіша людина у світі": Клопп вважає рішення Челсі щодо Лемпарда надто суворим

У команді з'явилися нові футболісти. На те, щоб побудувати команду і почати боротися за титули, потрібен час. Якщо говорити про набрані очки, то я не думаю, що вони так вже сильно відставали від боротьби за титул навіть в цьому сезоні.

Звичайно, для Лемпарда і помічників це розчарування, але особисто я не здивований. Упевнений, і сам Френк розумів, що часу йому не дадуть, коли підписував контракт з Челсі. Там вимагають завойовувати трофеї – і це, з одного боку, добре, тому що змушує тренерів давати результат, але з іншого боку, якщо вже ви дозволяєте привести кілька гравців з різних країн, то дайте тренеру хоча б доопрацювати сезон", – цитує Руні Sky Sports.

Нагадаємо, на посаді тренера Челсі Лемпарда замінив німецький фахівець Томас Тухель, який також нещодавно був звільнений з ПСЖ.

Шевченко та Челсі: дружба з Абрамовичем і мрія, яка перетворилася в кошмар, або Найкращу главу ще не написано