УКР РУС

Рух визначився з домашнім стадіоном на випадок виходу в УПЛ

13 березня 2020 Читать на русском

Технічний директор львівського Руха Тарас Гордієнко розповів, на якому стадіоні команда буде проводити свої домашні матчі у випадку підвищення в класі.

"Серйозність намірів нашого клубу підкреслюється не лише грою, а, зокрема, і тим, що ми серйозно задумуємось, де будемо грати в разі свого підвищення у класі. Схиляємось до того, що домашньою ареною в УПЛ має бути стадіон Скіф, а тому зацікавлені, аби найближчим часом він відповідав усім стандартам проведення матчів Прем’єр-Ліги, так і трансляції цих поєдинків.

Один із лідерів Першої ліги відмовився від виходу в УПЛ – президент клубу назвав причину

Спільно з працівниками телеканалу "Футбол" провели інспекцію арени, аби окреслити потрібні роботи. Вже підписали документи між клубом і власником стадіону – Львівським університетом фізичної культури, – які засвідчують спільне розуміння обох сторін у необхідності проведення деяких робіт на Скіфі. В першу чергу, ми говоримо про потребу облаштування підігріву поля, збільшення ємності стадіону, створення медіазони. Розпочинати роботи будемо в кінці березня", – цитує Гордієнка офіційний сайт Руха.

Зазначимо, що наразі стадіон Скіф вміщує 3700 глядачів, а згідно з регламентом УПЛ має бути не менше 5 тисяч.

Нагадаємо, після 19 турів Першої ліги Рух очолює турнірну таблицю. Щоправда, на відстані 1-6 очок від львівської команди перебуває ще 7 колективів.

Найкращий бомбардир Динамо та колишня надія України – гравці УПЛ, які влітку 2020 року можуть стати вільними агентами