УКР РУС

Ротор Хацкевича орендував екс-форварда Шахтаря

13 січня 2021 Читать на русском

Колишній нападник "гірників" Гіоргі Арабідзе, який нині належить португальському Насьоналу, наступні півроку проведе в оренді у російській першості.

"Я вже підписав контракт з волгоградською командою. Головний тренер Олександр Хацкевич знає мене по грі в Україні. Коли він був головним тренером Динамо, я грав у резервній команді Шахтаря.

"Взагалі не знаю, де вони зараз": Коваленко назвав найперспективніших вихованців академії Шахтаря

Цей перехід – заслуга Мамукі Джугелі, який привіз мене з України до Португалії. Дякую йому за це. Я вважаю, що виправдаю цю довіру хорошою грою на полі. Ротор домовився з моєю командою Насьонал про оренду на шість місяців. Однак після цього я не хочу повертатися до Португалії, і договір також передбачає викуп мого трансферу", – цитує Арабідзе Transfermarkt.

Нагадаємо, Гіоргі виступав за Шахтар з 2015 по 2018 роки. За головну команду дебютував 27 жовтня 2015 р., вийшовши у стартовому складі в кубковому матчі проти Тернополя. 30 жовтня вперше зіграв у Прем'єр-лізі, з'явившись на полі замість Фреда на 75-й хвилині зустрічі проти Зорі. В липні 2018-го перейшов у португальський Насьонал. Минулий сезон Арабідзе провів у другій турецькій лізі, виступаючи за Аданаспор на правах оренди.

"Мене надихнув серіал Вікінги": грав зі скандальним українцем, стає головною бородою Італії, але не злякав Маліновського