УКР РУС

Ротань розповів про стратегічні плани молодіжної збірної України

7 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань розсекретив завдання команди у матчі відбору на Євро-2021 (U-21) проти Румунії. Гра відбудеться 9 жовтня.

"У нас потроху команда омолоджується, щоб хлопці були ментально готовими до наступного відбірного циклу. Тому ми продовжуємо шукати таланти по всій країні. Наш тренерський штаб постійно працює в цьому напрямку. Я вже не раз говорив, що пишаюся тим, що наші гравці викликаються до головної команди країни. Для цього наш тренерський штаб і працює, це для нас – найбільша нагорода.

Ротань поскаржився на кадрові труднощі молодіжної збірної України – трьох гравців довелося "позичити" головній команді

Насамперед у грі проти Румунії ми будемо налаштовувати хлопців на свою гру, наприклад, таку, як та, що колектив продемонстрував у двох останніх поєдинках – проти збірних Данії та Фінляндії. Однак ми не забуваємо й про результат. Якщо команді вдасться виконати все те, що потрібно, то перемога не змусить на себе чекати.

Глядачі на Оболонь-Арені? Це теж для нас хороша новина. І хоча через обмеження їх буде небагато, нам ця підтримка необхідна. Збірна України постарається не засмутити своїх фанів", – цитує Ротаня офіційний сайт УАФ.

"Мрію повернутися у збірну України": Артем Кравець – про новий клуб, пошуки квартири і шанси Динамо в Лізі чемпіонів