УКР РУС

"Ротань на 90% буде тренером Олександрії": Вацко пояснив, через що в клубі можуть провести різкі зміни

12 грудня 2022 Читать на русском

Журналіст та коментатор Віктор Вацко пролив світло на можливі тренерські перестановки в Олександрії.

"За моєю інформацією, на 90% головним тренером Олександрії вже з другого кола цього сезону буде Руслан Ротань. Наскільки мені відомо, в Олександрії були питання щодо якості роботи, стосовно його рівня управління командою, стосовно його тренерських ідей.

Ротань може отримати сенсаційне призначення в УПЛ – журналіст анонсував гучну відставку

Запитання викликав той факт, що Олександрія не виграла жодного "лобового" матчу проти прямих єврокубкових конкурентів, за винятком матчу проти Колоса. Є питання до роботи тренера з молоддю. Молоді футболісти не прогресують, на думку клубу. У Волошина, наскільки мені відомо, був певний конфлікт з Гурою.

Наскільки мені відомо, 5 гравців основного складу Олександрії підійшли до керівництва і попросили трансферу. Аргументація – вони не можуть працювати з цим головним тренером. Вони його не розуміють, немає взаємодії, немає хімії", – зазначив Вацко у програмі Вацко On Air.

Першу частину УПЛ 2022/23 Олександрія завершила на 5-му місці турнірної таблиці. Відставання від Динамо складає 6 очок, але кияни зіграли на 2 матчі більше.

Що стосується Руслана Ротаня, то екс-капітан збірної України зумів вивести команду U-21 на молодіжний чемпіонат Європи, який відбудеться влітку 2023 року. Суперниками "синьо-жовтих" стануть Іспанія, Румунія та Хорватія. Головним тренером в УПЛ 41-річний Ротань ще не працював – в його активі лише кілька місяців у Олімпіку на посаді асистента В'ячеслава Шевчука.

Операція "Наступник": хто замінить Луческу в Динамо?