УКР РУС

Ротань: Мені хочеться провалитися крізь землю

28 травня 2021 Читать на русском

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував поразку своїх підопічних від Узбекистану на Меморіалі Лобановського (0:2).

Товариські матчі
завершено
-

"Аналіз гри? Який аналіз? Мені хочеться провалитися крізь землю. Винен однозначно лише я. Звинувачувати когось іншого не варто. Напевно, наполягати на проведенні турніру Лобановського, коли його хотіли скасувати, було моєю помилкою. Сподівався, на професіоналізм хлопців, але... Не бачу, що можна можна коментувати. Гри, як у першому, так і в другому таймі я не побачив. Не побачив навіть ніякого бажання.

Узбекистан U-21 переміг на Меморіалі Лобановського, легко перегравши Україну – "синьо-жовті" завершили турнір без голів

Чи будуть якісь кадрові зміни до матчів відбору? Ми збираємо гравців з миру по нитці. Зібрали один склад, а потім різко почалася епідемія травм. За чотири дні до турніру всі виставляють фотографії, як купаються і пірнають в море. Що тут говорити? Хто винен? Звичайно я.

Які плани на матч з Туреччиною? Будемо намагатися доносити до гравців свої ідеї. Потрібно все робити до кінця. Будемо готуватися, хоча емоційний стан непростий. Потрібно тримати удар. Чи відчуваю я тиск уболівальників? Звісно. Я все прекрасно розумію. Відразу сказав, що всі питання до тренера. Розносити гравців ні в якому разі не буду. Я їх вибирав і викликав. Для мене вони залишаться футболістами з якостями, які я в них бачив", – сказав Ротань у коментарі каналу "Футбол".

Нагадаємо, збірна України U-21 посіла на Меморіалі Лобановського останню сходинку, не забивши жодного гола.

Україна U-21 програла Азербайджану в першому матчі Турніру Лобановського – легенда Металіста взяв гору над Ротанем