УКР РУС

Росія напала на Україну: Зінченко рвався на війну, Шотландія знайшла у нас суперзброю і слабину

3 червня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже тридцять перша новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Челсі остаточно позбувся російського гаманця, цинічна безпринципність екс-гравця збірної

23:02. Олександр Петраков офіційно викликав у збірну України ще одного гравця – бюрократія ледь не зірвала дебют.

22:25. Ігор Циганик озвучив можливі дати початку нового сезону УПЛ – є два варіанти проведення чемпіонату.

21:40. Лаціо домовився з Шахтарем про трансфер Маркоса Антоніо. Для завершення угоди не вистачає лише підпису бразильця.

20:58. Влада Зінченко на Хемпден Парк, де збірна України обіграла Шотландію.

20:01. Ворскла поставила крапку в історії з Максимовим, який дізнався про своє безробіття від сусіда.

18:31. Україна – Уельс: на матч призначили фартового для нас арбітра, квитки розкупили за два дні до гри.

17:44. Мудрик хоче перейти в Байєр: відома причина, яка затримує трансфер. Водночас Шахтар поки так і не ухвалив чіткого рішення.

16:56. Зінченко мав намір поїхати на передову – Манчестер Сіті переконав українця не робити цього.

16:16. Перехід Соломона у Серію А застопорився. Шахтар поставив перед 7-разовим чемпіоном Італії додаткові вимоги.

15:15. "У нас є співчуття та повага, але...": зірка збірної Уельсу обіцяє бій України, концентруючись на грі. Гравець Тоттенхема називає неймовірними українців.

14:14. Павлов оцінив перспективи українського футболу після перемоги над Росією: "Відбудеться переоцінка цінностей". Зміни будуть радикальними, і в цьому наш великий шанс. Крім цього, знаменитий український тренер розкритикував ідею проводити новий сезон УПЛ за кордоном, порівнявши футболістів з солдатами.

13:13. "Лобановський – геній рівня Ніцше": репер Паліндром – про футбол, 50 грамів для Віктора Павліка, різницю між Динамо та Шахтарем, а також бійку, яка змінила все.

12:12. "Ми отримали те, що заслужили": екс-зірка збірної Шотландії виніс вердикт після перемоги України. У складі команди Петракова 2 "партизани" змінили все, вважає Маккойст.

11:11."Матвієнко ображається, що не дають "Лева матчу": Ярмоленко закликав після матчу проти Уельсу почати голосувати за захисника Шахтаря.

10:10. Збірна України провела перше тренування в Уельсі – заруба Зінченка і Маліновського була такою запеклою, що під питанням виявився обід.

09:09. "Голкіпер був "солодкою булочкою": легенда Шотландії виділив найслабшу ланку України.

08:08. "Я чув, що його можна підписати безкоштовно": англійський журналіст запропонував Ярмоленка Вест Хему. Топовий тролінг лондонського клубу після класного виступук Андрія в Глазго.

2 червня

23:50. Ярослав Ракицький через Алієва передав дрони для потреб української армії.

22:30. Зоря не продовжила співпрацю з трьома помічниками Скрипника.

21:40. Вербіч офіційно покинув Легію та повернувся в Динамо з оренди.

20:55. "Зінченко керував цим шоу", – легенда Шотландії захвалив Сашка.

20:20. Шотландські ЗМІ захоплені нашою збірною: Україна у фіналі – тріумф світу, сенсаційна реакція фанів, брати по зброї, суворе покарання зірки АПЛ.

19:00. Всі працюємо на одну мету. Тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський також присвятив перемогу над Норвегією українським воїнам.

18:10. "Сьогодні важлива кожна перемога України – на фронті, в спорті, в культурній та інтелектуальній сферах. І ми показуємо, що ми – сильні, незламні, що наша держава здатна перемагати. Слава Україні", – написав Віталій Кличко.

17:37. А тим часом на одній легендарній арені в Марселі.

17:07. Ярмоленко зізнався, кому присвятив перемогу над Шотландією.

16:36. "Я б менше говорив і лише тихо радів": Роман Григорчук – про унікальний момент збірної України і фактор Гарета Бейла в ще одному екслюзивному інтерв'ю для "Футбол 24".

16:16. Мудрик пояснив, як підтримка фанів спрацювала проти Шотландії.

15:55. Шахтар спробує повернути одного зі своїх легіонерів, аби підзаробити на трансфері в Європу.

15:15. Наш ексклюзив. "Помітили, що як тільки почався матч, полетіли ракети?": Юрій Вернидуб переконаний – збірна України бісить окупантів. Знаменитий тренер передає привіт з лав ЗСУ, де активно стежили за грою 1 червня.

14:14. Шотландія – Україна: Лінекер у захваті від перемоги "чудових і витривалих людей" на фоні війни з росіянами. Приємні слова англійської легенди.

13:13. "Так ми роз**емо цих росіян": Алієв у своєму стилі відсвяткував перемогу України над Шотландією.

12:12. "Ми були суперниками 90 хвилин, але продовжуємо бути солідарними з вами": Шотландія гідно привітала Україну з перемогою.

11:11. Максимов: Про кінець контракту з Ворсклою мені сказав сусід по дачі. Головний тренер, який двічі виводив полтавський клуб в єврокубки і ще раз у фінал Кубка України, прокоментував загадкове рішення керівництва.

10:10. Шотландія – Україна: вболівальники вибрали "Лева матчу". Ним став Ярмоленко, який відкрив рахунок і взяв активну участь у другому взятті воріт. Водночас статистична компанія дотрималася трохи іншої думки, оприлюднивши найкращих та найгірших в українській збірній.

09:09. "У нас виріс новий Пеле": Україна не вмирає, а вбиває, причина помилок Бущана і всюдисущий Стерненко – радіти зарано.

08:08. Екс-захисник Шахтаря показав російським футболістам жахи, які творить їхня рашистська армія в Україні. Реакція була очікуваною та жалюгідною.

07:07. "Дякую, Глазго! Я поїхав в Уельс": Петраков – про перемогу збірної, захисників України і чому Ярмоленко – не легенда.

1 червня

23:50. Наші фанати вшанували воїнів ЗСУ під час матчу проти Шотландії.

23:30. Ну а довершила вдалий день головна команда країни. Збірна України у напруженому матчі перемогла Шотландію, прорвавшись у фінал відбору до ЧС-2022!

22:15. "Слід захищати своїх онуків": Тотовицький зізнався, що його батько перебуває у лавах ЗСУ.

21:45. Молодіжна збірна знищила Фарери і зберегла шанси на Євро-2023.

20:00. Україна здолала Норвегію в еліт-раунді відбору на Євро-2022 U-19. Це був переможний старт і перший крок до мрії.

19:10. Сергій Сидорчук не мав бажання виїжджати з України, але Суркіс переконав капітана Динамо.

17:50. Ворскла оголосила про завершення контракту Юрія Максимова та вже знайшла альтернативу.

16:15. Захисник Динамо та збірної України виставив на аукціон футболку з автографами гравців національної команди.

15:31. Легендарний тренер Микола Павлов має багато питань до Олександра Петракова, проте готовий зняти перед ним капелюха у разі успіху збірної України з шотландцями.

14:55. Головний тренер Вереса Юрій Вірт прокоментував можливість проведення нового чемпіонату в Україні, навівши приклад Шахтаря.

13:47. Притула вперше коментуватиме поєдинок збірної України – все заради надважливої мети.

13:10. Шотландія – Україна: Федецький нагадав про особливу місію "синьо-жовтих" під час війни.

12:15. Екс-тренер збірної України Андрій Шевченко відзначив важливість матчу з Шотландією для всього українського народу.

11:40. "Цілком абстрагуватися від тих подій, які зараз відбуваються в Україні, навряд чи вдасться, оскільки це – у серці кожного українця. Проте тренерський штаб постійно веде з хлопцями бесіди на цю тему, щоб спробувати сконцентрувати їхню увагу на відповідальних поєдинках відбору. Якщо українські воїни захищають нас із автоматом у руках, то ми, можна сказати, перебуваємо на спортивному фронті. Тож повторюся, команда зробить усе можливе, щоб потішити своїх співвітчизників", – наголошує головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань перед матчем з Фарерами.

10:59. Що буде з легіонерами Динамо і чи пробачить Луческу опального Жерсона? Мінімум чотирьох потрібно позбутися: Сергій Тищенко знайшов у складі киян вагомий баласт, який в умовах війни – неприпустимий.

10:27. Форвард Бенфіки та збірної України Роман Яремчук розказав про підготовку до поєдинку з Шотландією в умовах війни.

9:50. "Співчуття Зінченку, Ярмоленку і Миколенку не повинні вплинути на нашу мету": хавбек Шотландії закликав відкинути емоції.

9:10. "Футбол 24" підготував детальне прев'ю вирішального матчу за право зіграти на ЧС-2022 зустрінеться з Шотландією. Олександр Петраков оголосив заявку на гру з 23-х футболістів.

8:35. Шотландія – Україна: Шовковський назвав три головні проблеми "синьо-жовтих" у півфіналі відбору ЧС-2022.

8:00. "Місце народження – Одеса, Росія": Динамо Москва "окупувало" рідне місто Вороніна – чергова ганьба агресорів.

31 травня

23:25. Тренер Шотландії впевнений, що тамтешні фанати підтримають Україну. Дякуємо! Зараз суперник у всіх один.

22:50. Динамо знайшло альтернативне місце проведення домашніх матчів Ліги чемпіонів.

22:00. Мда. Ексзахисник молодіжної збірної України підписав контракт з російським Уралом.

21:20. Олександр Зінченко розплакався під час спілкування з журналістами.

20:30. Олександр Петраков дав пресконференцію перед матчем року. У словах тренера були помітні нотки тривожності та невдоволення.

19:45. Одноклубник Миколенка не зіграє за Шотландію проти України.

19:05. Захисник Шахтаря і молодіжної збірної України розповів дивну історію з фронту. За його словами, наші військові доглядали за дідусем, а він приніс їм бутель меду з гранатою.

18:10. Роман Яремчук відмовився спілкуватися з російським журналістом і сказав вчити українську мову.

17:00. Даріо Срна готовий очолити Шахтар в кризовий момент за однієї умови.

15:02. Шотландець Кларк Гілліс та його українська дружина Вікторія переглядатимуть матч нашої збірної у Глазго на протилежних трибунах. "Дуже боюся, що люди забудуть і почнуть говорити: "О, нам вже набридла ця війна, нам потрібно жити своїм життям. Хочу, щоб люди знали, що відбувається і робили все, щоб допомогти", – розповідає жінка.

13:37. "Україна – топова команда з відмінними футболістами": зірка Шотландії очікує на важкий поєдинок проти "синьо-жовтих".

12:58. Шахтар отримав офіційну пропозицію з Німеччини щодо Мудрика – Ахметов не визначився з рішенням.

11:25. Гендиректор Руху наполягає на проведенні УПЛ в Україні, навівши приклад Хорватії.

10:40. "Я хочу, щоб Україна поїхала в Катар та виграла ЧС-2022", – легенда шотландського футболу бажає успіху "синьо-жовтим" у поєдинку з його національною командою.

10:15. Півзахисник Аталанти Віктор Коваленко, який провів минулий сезон в Спеції, розповів, як живуть його рідні на тимчасово окупованій території.

9:52. "Хочемо повторити ці емоції": Ярмоленко налаштований на успіх у грі з Шотландією, пригадавши виступ на Євро-2020.

9:30. Зінченко заснував благодійний фонд допомоги українцям, які постраждали від війни.

9:00. Яремчук пояснив, чому не може бути сумнівів у готовності гравців Динамо до матчів за збірну України.