УКР РУС

Росія напала на Україну: Ярмоленко стильно відповів усім росіянам, весілля гравця збірної, трансфер Циганкова

16 червня 2022 Читать на русском

Футбол 24 продовжує інформувати про все найважливіше у світі футболу після вторгнення Росії на наші землі й початку повномасштабної загарбницької війни. Оновлюйте цю новину для свіжої інформації. Все буде Україна!

Підтримка для України не має меж, а от новинний редактор – має. Відтак, це вже 34 новина, де Футбол 24 висвітлює російське свавілля на нашій землі.

Попередня публікація: Росія напала на Україну: Петраков здобув перший такий тріумф, а український клуб покидає великий футбол

18:08. Гравець Шахтаря перебрався в Бельгію. Захисник, який встиг засвітитися у юнацькій версії Ліги чемпіонів та молодіжній збірній України, спробує себе на полях Європи.

17:37. Циганков визначився з чемпіонатом, в який хоче перейти. На лідера Динамо активно претендували 4 клуби з топ-ліг, але сам гравець відверто не спокусився інтересом відомих команд. До слова, його колишній партнер по київській команді Миколенко дізнався календар нового сезону АПЛ – стартує українець проти Челсі.

17:07. "Трохи дивна перестановка": екс-тренер Динамоне зрозумів призначення Скрипника на місце Максимова та оцінив першого суперника для Ворскли в єврокубках.

16:56. Олександрія залишиться без легіонерів через війну в Україні. Залишаться лише ті найстійкіші гравці, які не покинули батьківщину.

16:36. Бущан вдруге одружився: з'явилися фото з таємного і доволі скромного весілля воротаря збірної України.

16:16. Динамо спільно з МОЗ та фондом Суркісів відбудує амбулаторію на Київщині.

15:15. "Петраков прийняв збірну України у критичному стані": новий №1, що з Ярмоленком і чому краса футболу написана на табло.

14:14. Екс-зірка Шахтаря голом приніс перемогу новому клубу – відео результативного удару.

13:13. "Мені соромно, що я грав у Росії": Селезньов зізнався, чим займеться після перемоги.

12:12. Красніков назвав єдину причину, чому УПЛ треба проводити в Україні, а не закордоном.

11:11. Динамо обрало 2 міста, в яких може грати домашні матчі єврокубків. Журналіст розкрив подробиці. Крім цього, Динамо оголосило про 2 благодійні матчі з командами Швейцарії. Підготовка до старту в ЛЧ поєднається зі збором коштів для України.

10:10. "Так, ідіть на*уй всі": Ярмоленко вказав напрямок для любителів "руского міра". Стильно, чітко та однозначно про росіян, які тільки й вміють, що брехати та творити наймерзенніші злочини.

09:09. "Просто брати участь немає сенсу": Маркевич закликав дозволити насамперед учасникам ЛЧ грати закордоном матчі УПЛ, по суті підтримавши сторону Шахтаря, в якого легіонерів найбільше.

08:08. Соболь забив найкращий гол Брюгге в сезоні – відео розкішного удару українця не мало собі рівних.

15 червня

22:30. Хавбек клубу Першої ліги воює за Україну в спецпідрозділі "Азов".

22:00. Роман Зозуля виклав відео, як наші воїни знищують позиції росіян.

20:30. Динамо сьогодні отримало суперника в Лізі чемпіонів. І хоча ігрової практики в киян мало, експерти оптимістичні щодо шансів Києва. Йожеф Сабо та Мирон Маркевич вірять, що Динамо може пройти Фенербахче.

19:45. Син Гусєва, який вже феєрить за Динамо, закінчив школу. Майбутнє нашого футболу, майбутнє нашої України.

18:50. Про наших футболістів не забувають. Навіть у такий складний рік Ілля Забарний опинився серед номінантів на Golden Boy-2022.

18:00. Символ мирного майбутнього України. Валлійський клуб розробив форму в кольорах Шахтаря.

15:56. Динамо і Шахтар втратять серйозного конкурента в УПЛ – Металіст різко змінив свої цілі на сезон через війну.

14:22. Тим часом полтавська Ворскла також отримала суперника у кваліфікації Ліги конференцій. Нагадаємо, єврокубкові матчі наші клуби гратимуть за кордоном через війну Росії проти України.

13:18. Динамо дізналося першого суперника на шляху до групового етапу Ліги чемпіонів. Серйозна перешкода у вигляді 19-разового чемпіона.

11:16. "Краще, щоб команда зникла?": Кобін закликав піти на поступки Шахтарю, надавивши на слабке місце.

10:20. "Пів команди виконувало Христо Стоїчку": потрібно повертати Блохіна, говорить Жадан і сміх з 30 млн – самі винні": Футбол 24 доповідає про настрої експертів і відомих уболівальників після матчу.

9:42. Україна – Ірландія: визначились найкращий та найгірший гравці "синьо-жовтих" за версією WhoScored.

9:10. Україна готова бойкотувати змагання за участю Росії та Білорусі – це може стосуватись футболу.

8:36. Україну таки "пустили" на чемпіонат світу – кумедний фейл відомого телеканалу.

8:00. "ЗСУ, ми грали для вас": Петраков – про непереконливу дуель з Ірландією, травму Маліновського і дебют Різника.

14 червня

23:45. Україна розписала нічию з Ірландією в останньому матчі сезону – гол Довбика і сейви Різника врятували збірну від фіаско.

22:30. "Мовчання вбиває": Шевченко вимагає бойкотувати спортсменів-росіян, які не висловились проти війни.

19:54. Збірна України через міжнародні поєдинки нагадує світу про війну, яку розв'язала Російська Федерація. Ось так виглядає наша роздягальня перед матчем Ліги націй проти Ірландії:

19:25. Тривалий час точаться розмови про проведення окремих матчів УПЛ закордоном. Генеральний директор Олександрії Іван Кузьменко категорично проти: "Нам, як амбітній команді, яка також хоче боротися за найвищі місця, буде складно конкурувати з суперниками, де у складі є легіонери. Потрібно проводити сезон чи повністю закордоном, чи в Україні. Чемпіонат має бути рівним для всіх".

18:19. Козловський позбавлений повноважень депутата Львівської обласної ради.

16:20. Україна – Ірландія: гімн перед поєдинком Ліги націй пролунає у неймовірному етнічному стилі.

14:02. Представник Маріуполя показав пошкодження місцевого стадіону через обстріли росіян – жахливі кадри.

12:15. "Не знаю, наскільки іноземці сьогодні готові грати за Шахтар. Я не впевнений, що вони приїдуть. Українці – це справжні патріоти. Ніхто навіть не просив трансфер до іншого клубу. Усі хочуть залишитись грати за Шахтар. Клуб постійно на зв’язку з усіма українськими командами. Потрібно знайти компроміс та розпочинати чемпіонат, щоб показати всьому світу, що в країні продовжується життя.

Шахтар представлятиме Україну в Лізі чемпіонів. Це вже буде маленька перемога над агресором росією. Клуб уже вдруге виганяють з дому, а він живий, грає в Лізі чемпіонів і не опускає руки. Російські команди не гратимуть у єврокубках. Нехай дивляться футбол по телевізору, якщо в них ще залишиться така можливість", – розповів Даріо Срна в ефірі Футбол NEWS.

11:02. Україна – Ірландія: Петраков обрав заявку на гру – повернення Ярмоленка та дві серйозні втрати.

10:20. Зірковий вінгер не бажає повертатись в Динамо. На нього вже з'явився несподіваний претендент.

9:36. "Так міг сказати лише Леоненко": Вацко висміяв слова експерта про "вигнання" легіонерів Динамо і Шахтаря.

9:00. Маліновський повернувся до тренувань збірної України – Ярмоленко теж в обоймі, але є дві нові втрати.

13 червня

22:10. Збірна України має втрати перед матчем з Ірландією. За словами Олександра Петракова, Яремчук травмувався, у Малиновського та Довбика температура, а Попов і Соболь жорстко зіткнулися на тренуваннях.

21:35. Польського футболіста хочуть вигнати зі збірної через перехід у московський Спартак.

20:45. "На столі у Суркіса немає жодних пропозицій", – Віктор Вацко розповів про долю 4 зірок Динамо і вимогу Циганкова до Гвардіоли.

20:00. Андрій Шевченко і компанія зібрали рекордні гроші на благодійному матчі.

19:20. "Не можу поставити в один ряд виступи за свою збірну і питання втоми. Я приїхав грати за свою країну, за рідних, за всіх людей, які підтримують нас вдома і на трибунах. Втома і збірна України – це різні речі", – слова Віталія Миколенка. Пишаємося!

18:35. Олександр Петраков заявив, що після матчів збірної планує повернутися додому. "Я їду в Україну. Їду до своєї сім'ї. Я люблю свою країну, їду додому, в Київ", – сказав тренер.

17:50. Декого життя нічому не вчить. Леоненко не розуміє свого звільнення з каналів "Футбол" за адвокатуру російських спортсменів.

16:46. Денисов відзвітував про суму, яку вдалось зібрати на благодійному матчі між легендами футболу та українськими зірками. На потреби героїчних ЗСУ спрямують майже пів мільйона.

16:16. Україна – Ірландія: Мудрик виділив перевагу над суперником "синьо-жовтих".

15:15. Ротань підбив перші підсумки відбору до Євро-2023 для молодіжної збірної України. Уже 21 червня нашу команду чекає жеребкування плей-офф.

14:44. Шахтар отримав пропозиції щодо Педрінью – Ребров і топ-чемпіонат кличуть, але це ще далеко не всі кандидати.

14:14. Олімпійський чемпіон віддав Шевченку капітанську пов'язку в кольорах прапора України. Зворушливий момент облетів напередодні англійські ЗМІ під час благодійного матчу легенд і зірок. Дивіться курйозний удар Шевченка нижче пояса та інші моменти в огляді матчу збірних світу та Англіяза посиланням.

13:13. Суперник збірної України зробив вимушені зміни в заявці перед матчем Ліги націй. Ірландія втратила відразу двох центрбеків, які грають в Англії. Один з гравців провів на полі всі 14 попередніх матчів. Даффі ж узагалі є найгострішим у складі своєї національної команди на стандартах та й загалом найчастіше пробиває по воротах з усіх партнерів. На двох вони забили 4 голи, до чого доклали ще асист за неповний рік у матчах за Ірландію.

12:12. "Топовий суддя на війні: "Ставлення до росіян просте – вони під*раси". Ексклюзивне інтерв'ю про арбітраж на матчах Динамо, порятунок у Лимані, конфлікти Срни та руку Кузнєцова.

11:11. Голкіпер, який допомагає українцям, став трансферною ціллю для трьох провідних команд Серії А.

10:10. "Україна на голову сильніша за усі збірні в групі Ліги націй", – трохи шапкозакидання від легенди Лужного.

09:09. Ярмоленко визначився з вимогами до зарплати та інших умов контракту в новій команді. Серед інших українця прагне підписати Бешикташ.

08:08. Легенди футболу і українські зірки зіграли благодійний матч на підтримку ЗСУ. З'явилося відео надрезультативної зустрічі, в якій команди на двох в ігровий час забили 18 голів.

12 червня

23:50. Андрій Шевченко у складі збірної світу виграв благодійний турнір. Легенди футболу разом із зірками шоубізнесу влаштували шоу.

23:00. Колишній голкіпер Руслан Зарубін евакуював сім'ю з Харкова і пішов на фронт, взявши приклад з Вернидуба.

21:20. Збірна знову буде фаворитом у матчі Ліги націй. Сподіваємося, футболісти подарують позитивні емоції українцям.

20:00. Україна U-21 перемогла Вірменію. Молодіжка покарала провокаторів за проросійські вигуки й чекає на плей-офф відбору Євро-2023.

19:05. Андрій Ярмоленко поки що не повертається в український футбол. Він провів перемовини з представниками Бешикташа.

18:30. Шахтар завершує перехід свого легіонера в клуб АПЛ.

17:50. Хороші новини для збірної. Перед Ірландією в загальну групу повернулися три футболісти, які не грали проти Вірменії.

17:07. Ротань знайшов додаткову мотивацію України U-21 на гру з Вірменією – брат одного з гравців молодіжної збірної перебуває на передовій.

16:56. Бущан та Лунін зворушливо подякували Пятову за кар'єру в збірній України. Голкіпер Динамо присвятив легенді мем.

16:16. Додо завершує трансфер у Серію А. На гравця Шахтаря також полювала Барселона. Донецький клуб має заробити 15 мільйонів. Ця сума у 8 разів більша, ніж коштував бразильський захисник, але на 5 менша, ніж можна було заробити ще взимку до звірячого нападу Росії.

15:15. Сабо очікує, що Динамо дорого продасть Забарного у Тоттенхем: "Через рік-два він коштуватиме 50 млн євро".

14:14. Леоненко порадив Зінченку тікати з Ман Сіті. Екс-форвард зробив сміливу заявочку, буцімто Олександр не вміє відбирати м'яч, порівнявши з Маліновським.

13:13. Циганков може замінити Мане у Ліверпулі. Англійський клуб розраховує нажитися на Динамо, використавши війну в Україні та ситуацію з контрактом Віктора.

12:12. Україна – Вірменія: Маліновський "присвоїв" собі результативну дію Караваєва. Порада італійського легіонера спрацювала. У тому ж коментарі за посиланням Руслан зробив цікаве зізнання про колишню атмосферу в збірній України. Були свої приховані причини, чому наші таланти не могли швидше розкритися.

Україна – Вірменія: Пятов прощається розгромом, гольовий захист Динамо та ключовий маневр збірної у матчі Ліги націй