УКР РУС

"Росія – країна комфорту": Ребров поставив хрест на населенні країни-окупанта

26 березня 2022 Читать на русском

Український тренер Сергій Ребров – про залізну завісу, під якою опинились російський та білоруський народи.

"На жаль, Росія та сама. Пропаганда там ллється понад 20 років. Я впевнений, що Росія – це країна комфорту. Їм зручно: у них холодильник, у них є телевізори. Цього досить більшості.

Ребров: В Україні гинуть жінки та діти, а росіяни думають про кока-колу

Дуже багато розвинених росіян, які хочуть прогресувати, намагаються розвиватися, але їм це не дають. І переважна більшість цих росіян виїжджає за межі країни. Те ж саме і в Білорусі. Але там ситуація ще гірша. Там взагалі приходять додому лише через те, що ти залишив у Telegram повідомлення на підтримку.

У Росії, я впевнений, зараз буде те саме. Там достатньо людей, але їх влаштовує те, що у них є, і вони бояться це втратити. На людей, які намагаються висловити свою позицію, чиниться силовий вплив.

Я багато читаю зараз про війну, про людей, які справді говорять правду про чинну ситуацію. Я повністю погоджуюся з Андрієм Макаревичем. Він каже росіянам: "Добре. Якщо ви вважаєте, що це військова операція, то чому вам закривають вуха та рот? Ви самі маєте замислитися. Чому вам дають 15 років, якщо це просто військова операція?" – сказав Ребров у програмі "Денисов Time".

Нагадаємо, Сергій виступав у Росії за казанський Рубін у 2008-2009 роках.

Росія напала на Україну: Шахтар заперечив відставку Де Дзербі, Сидорчук відмовився йти з Динамо, заяви Реброва (LIVE)