УКР РУС

"Роналду продемонстрував відданість": Мартінес оцінив внесок Кріштіану в перемогу над Ліхтенштейном

24 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес поділився думками після свого дебютного матчу на чолі команди.

"Так, результат дуже важливий. Це була можливість познайомитися з гравцями й зрозуміти, як ми можемо найкраще використовувати їхні якості. Я дуже пишаюся ними. Ставлення, яке було продемонстроване сьогодні, було продовженням того, що було показано на тренуваннях. Ми маємо насолоджуватися такими моментами. Публіка була фантастичною. Це був ще один крок вперед для нас.

Доля Роналду і обмаль фантазії – збірна Португалії оголосила заявку після зміни тренера

Те, як ми змогли грати з м'ячем і задушити Ліхтенштейн, було важливим для нас. Я думаю, ми почали дуже добре, а потім розчарувалися, шукали більш індивідуальних дій в останні 25 хвилин першого тайму. Другий тайм був набагато кращим.

Щоб потрапити до збірної, треба бути відданим. Це новий цикл. Потрібно було, щоб Роналду продемонстрував цю відданість, дав нам можливість скористатися його досвідом, і він це зробив", – розповів наставник португальців після матчу.

Нагадаємо, що збірна Португалія розгромила Ліхтенштейн з рахунком 4:0. Кріштіану Роналду відзначився дублем у зустрічі. Наступний матч підопічні Мартінеса проведуть проти Люксембурга 26 березня.

Україна виключена із заявки на проведення ЧС-2030 – Іспанія та Португалія знайшли заміну