УКР РУС

"Роналду просто знищив Фердінанда": Зінченко надихнувся прикладом зіркового португальця

8 червня 2021 Читать на русском

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів про "заруби" між футболістами у таборі "синьо-жовтих".

"Атмосфера у збірній просто прекрасна. Всі хлопці на позитиві, у нас хороший гумор, у вільний час від тренувань ми часто граємо в різні ігри. Так, я беру участь практично у всіх, так би мовити, сварах, але я дуже азартна людина, ніколи не люблю програвати, хочу бути першим у всьому.

Зінченко порівняв збірну України з Манчестер Сіті

Якщо щось не виходить – завжди спершу раджусь з досвідченішими гравцями і потім неодмінно додаю в цьому. Для мене завжди буде прикладом Кріштіану Роналду. Одного разу він зіграв в теніс з Ріо Фердінандом, і той просто познущався з португальця. Після цього Кріштіану найняв персонального тренера і через якийсь час знищив англійця. Ось це і є менталітет переможця, який потрібно виробляти в собі.

Яка гра буде популярною у нас у збірній під час Євро? Футбол! Всі розваги ми постараємося максимально відкласти в сторону. Всі дуже серйозно готуються до чемпіонату Європи, тому потрібна максимальна концентрація. Звичайно, десь на дозвіллі ми можемо відволіктися, щоб не перегоріти, щоб трохи переключити мізки, але влаштовувати якісь серйозні заруби поки не будемо. Всі емоції потрібно залишити для футбольного поля", – сказав Зінченко в інтерв'ю Zbirna.com.

Нагадаємо, Євро-2020 розпочнеться для команди Андрія Шевченка 13 червня матчем з Нідерландами. Також у групі C збірна України зіграє з Австрією та Північною Македонією.

Україна – Кіпр: Ярмоленко і Марлос розривають, хитрощі Шевченка перед Євро, яскравий камбек Зінченка і негативні моменти