УКР РУС

Роналду опинився у вимушеній ізоляції – коронавірус у гравця Ювентуса не дає португальцю повернутися в Італію

12 березня 2020 Читать на русском

Лідер Ювентуса Кріштіану Роналду найближчі дні змушений буде провести у Португалії через поширення пандемії коронавірусу.

Останніми днями Кріштіану перебував у Португалії, куди терміново прилетів після того, як його мати перенесла інсульт. Планувалося, що вже сьогодні форвард повернеться у розташування Ювентуса. Роналду навіть отримав відповідний дозвіл на переліт в Італію, але 35-річний португалець все ж змушений залишитися на Мадейрі.

Євро-2020 не відбудеться у запланований термін, – ЗМІ

Втім, ситуація змінилася після того, як у захисника Ювентуса Даніеле Ругані виявили коронавірус Covid-19. Тепер Кріштіану щонайменше на декілька днів залишиться із сім'єю в рідному Фуншалі, інформує AS з посиланням на італійські ЗМІ.

Планується, що Роналду перебуватиме на Мадейрі аж до стабілізації ситуації в Італії, на території якої оголосили карантин. До слова, через виявлення коронавірусу в Ругані всі гравці Ювентуса перебувають на карантині.

Нагадаємо, через спалах пандемії коронавірусу чемпіонати Італії та Іспанії були призупинені. В АПЛ, Бундеслізі та Франції було прийнято рішення проводити поєдинки без уболівальників.

Коронавірус атакує: усі можливі сценарії футбольного сезону – від зміщення календаря до повного колапсу