УКР РУС

Роналду оформив гол+пас, екс-зірка МЮ шедевром засмутив Джеррарда: Саудівська Аравія

22 грудня 2023 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

У п'ятницю, 22 грудня, зіграли кілька матчів 18 туру чемпіонату Саудівської Аравії. Рахунки і огляд поєдинків читайте на "Футбол 24".

Саудівська Аравія, 18 тур

Аль-Наср – Аль-Іттіфак – 3:1

Голи: Теллес, 43, Брозовіч, 59, Роналду, 73 (пен) – Аль-Кувайкібі, 85

Аль-Хазем – Аль-Ахлі – 0:4

Голи: Марез, 45+1, Вейга, 58, Аль-Бурайкан, 81, Деміраль, 90+1

Аль-Хіляль розмазав суперника по газону – фаворит аравійського чемпіонату здобув 18 перемог поспіль

У дуелі Луїша Каштру і Стівена Джеррарда впевнену перемогу здобув колишній тренер Шахтаря. Аль-Наср без проблем переміг Аль-Іттіфак, хоч і відкрив рахунок тільки наприкінці першого тайму. Алекс Теллес шедевральним ударом з льоту поклав у ближню дев'ятку. Фантастичний гол від колишнього захисника Манчестер Юнайтед.

По перерві Аль-Наср забив ще двічі. Роналду спершу асистував Марцело Брозовічу, а згодом забив і сам. Кріштіану реалізував пенальті, який заробив Садьйо Мане. Аль-Іттіфак наприкінці гри скоротив відставання, але це був єдиний успіх команди Стівена Джеррарда, яка не виграє вже у 7-ми матчах поспіль. 3:1 – Аль-Наср набрав 40 очок і посідає друге місце. Аль-Хіляль відірвався на 10 пунктів, зігравши на матч більше. Аль-Іттіфак іде 8-м.

В іншому матчі Аль-Ахлі на виїзді розгромив Аль-Хазем. Перед свистком на перерву Марез відкрив рахунок ударом головою. У другому таймі фавориту стало легше – Вейга, Аль-Бурайкан і Деміраль довели рахунок до розгромного. 0:4 – Аль-Ахлі втримав третю позицію (37 очок). Аль-Хазем і далі останній.

Зло чи дар божий: Суперліга отримала другий шанс, але Україна ризикує втратити нові перемоги над Барсою та Реалом