УКР РУС

Роналду і Бейл в тіні. "Осасуна" - "Реал" - 2:2. ВІДЕО

14 грудня 2013 Читать на русском

Мадридський "Реал" несподівано втратив очки у Памплоні.

"Королі" могли розпечатати ворота "Осасуни" вже на 10-ій хвилині матчу. Мадридці розіграли шикарну комбінацію: Бензема віддав на Іско, той елегантно п'яточкою на Роналду, а португалець цілив у ближній кут, проте м'яч після його удару пролетів в кількох сантиметрах від стійки. Роналду свій момент втратив, а от памплонці скористалися своїм шансом на всі сто. Бертран гарно вирізав подачу на голову Оріолю Ріері і той пробив без шансів для Дієго Лопеса - 0:1.

На 39-ій хвилині "Осасуна" зробила серйозну заявку на перемогу. Які б дива реакції не демонстрував у рамці Дієго Лопес, він все ж не зміг нічого вдіяти проти удару того ж таки Оріоля Ріери, який оформив дубль, знову забивши головою. Але "Реал" доволі швидко змінив катастрофічну ситуацію - через 5 хвилин після пропущеного голу скоротив розрив у рахунку. Кріштіану Роналду виступив у ролі асистента. Після пасу португальця Іско вдався красивий удар з-за меж штрафного - м'яч від стійки влетів у ворота. До речі, забивали мадридці в меншості - на 44 хвилині друге попередження заробив Серхіо Рамос.

В другому таймі "Осасуна" не збиралася відсиджуватись в обороні, аби втримати рахунок. В одному з епізодів Роберто Торрес міг забити мадридцям третій, але врятував Дієго Лопес, накривши м'яч на ближній стійці.

Досить блідо сьогодні виглядали лідери "Реала" Роналду та Бейл, а валлієць взагалі був замінений на 55-ій хвилині. Але, попри це, втримати перемогу "Осасуні" так і не вдалося. За 10 хвилин до кінця матчу Пепе врятував Мадрид від повної ганьби. 2:2 - і "Реал" знову ризикує відпустити вперед "Барселону" та "Атлетіко".

"Осасуна" - "Реал" - 2:2

Голи: Оріоль Ріера, 16, 39 - Іско, 45, Пепе, 80

Вилучення: Рамос, 44 (друге попередження), Франсіско Сілва, 79(друге попередження)