УКР РУС

Роналдо назвав ідеального тренера для збірної Бразилії: "Це може змінити історію нашого футболу на наступні 100 років"

23 жовтня 2022 Читать на русском

Знаменитий нападник, який нині є президентом Вальядоліда і Крузейро, хоче бачити Карло Анчелотті чи Хосепа Гвардіолу наставником "селесао".

"Я думаю, що європейський тренер міг би тренувати збірну Бразилії. Хтось на кшталт Гвардіоли чи Анчелотті. Вони могли б зробити щось неймовірне з цією командою. Це може змінити історію бразильського футболу на наступні сто років.

Роналдо обрав фаворита ЧС-2022 – очікуваний прогноз

Для мене Карло Анчелотті, безперечно, найкраща людина, яка коли-небудь існувала у світі футболу. Він друг для всіх, не тільки для мене. Всі його люблять, і як тренер він неймовірний. Його якість, бачення, здатність розуміти гравців насправді вражають. Він заслуговує на все, що отримав, за свій професіоналізм і характер", – цитує Роналдо AS з посиланням на GdS.

Нагадаємо, раніше Гвардіолу, в якого влітку 2023-го завершується контракт із Ман Сіті, вже сватали у збірну Бразилії. Що стосується Анчелотті, то наставник Реала анонсував завершення тренерської кар'єри влітку 2024-го.

Чверть століття тому Феномен запустив лавину: 10 найдорожчих футболістів у історії, які по черзі били трансферний рекорд