УКР РУС

Романенко: Це був суперчорний день

2 листопада 2010

Голкіперу "Іллічівця" в неділю довелось нелегко: в його ворота динамівці Києва відправили рекордних дев'ять "сухих" банок. Та навіть після такої ганьби голкіпер поспілкувався з пресою, намагаючись знайти причини цієї жахливої поразки маріупольців.

"На мій погляд, ми зламалися ще до матчу. Це повний провал, який важко зрозуміти. Але на це є свої причини. В нас нормальні відносини і всередині колективу, і з керівництвом. Знаєте, рідко, але таке буває. Це був навіть не чорний день, а суперчорний. Можливо, позначилося те, що добиралися до Києва на автобусі, і провели в дорозі 12 годин. Знову ж таки, це не виправдання.

На наступний день після матчу нам дали вихідний. Думаю, якісь висновки будуть уже після того, як з'їдуться всі хлопці. Але після матчу Близнюк сказав, що краще один раз програти 0:9, ніж дев'ять разів по 0:1. Ілля Владиславович нагадав, що у нас до кінця року ще чотири матчі, в яких треба постаратися реабілітуватися перед уболівальниками.

Самі розуміємо, що зганьбилися. Увійшли в історію українського футболу, але не з того боку. Це футбол. Головне, що життя триває", - сказав Всеволод Романенко.