УКР РУС

Роман з двома Суркісами, "Партія регіонів" і робота баристою – Бублій пригадала найдурніші чутки про себе

26 грудня 2022 Читать на русском

Колишня ведуча каналів "Футбол" Алла Бублій мала кілька неприємних контактів з "жовтою" пресою.

"Кілька років тому наш екс-працівник Данило Вереїтін надіслав скрін з новини про мене: "Ведуча телеканалів "Футбол" вийшла заміж за екс-депутата "Партії регіонів". Я навіть не пам'ятаю його прізвище чи ім'я. І там фотографії цього екс-представника "Партії регіонів" та дівчини, яка, можливо, десь трохи схожа на мене. Ця інформація поширилась, мене вже вітали та питали, коли я переїжджаю жити до Монако.

"Якщо будуть ще якісь претензії, то виставлю доказ": Бублій – про найгіршого і найкращого гостя та "брехуна" Зінченка

От, ще остання чутка про мою професію, буцімто після початку війни я працювала баристою. Можу зізнатися тільки тобі – я дуже люблю каву, страшенно. Але не в чистому вигляді, а якусь розбавлену, капучино, наприклад. І я знаю 4 види приготування кави – мікрохвильовка, "турка", клацнути кнопку на кавовій машині і просто замовити у кав'ярні. Тому ні, я не була баристою.

Роман відразу з двома Суркісами? Вперше про цю плітку я дізналася кілька тижнів тому. Мене запросив гостею на семінар мій однокурсник, який зараз викладає у київському університеті. Щоб я розповіла дітям про журналістське життя-буття. Він мене попередив: "Діти готуються, шукають щось в інтернеті, тому готуйся. Тут таке про тебе вишукали...". Я питаю – що вишукали? І він розповідає якраз оце. Боже, та я вперше про це чую! Звідки воно, ну це вже взагалі такий "брєд пітт". Навіть коментувати не можу", – заявила Бублій в інтерв'ю ТаТоТаке.

Олдскульні футбольні передачі на українському ТБ – як Джулай, Васильков, Гливинський і Ко подарували щасливе дитинство