УКР РУС

"Рома" вириває божевільну перемогу в Удіне. ВІДЕО

27 жовтня 2013 Читать на русском

Лідер Італії, залишившись у меншості, здолав опір "Удінезе" в останній десятихвилинці - 0:1.

Найближчий переслідувач "вовків", "Наполі", раніше сьогодні вже здобув три очки. Відтак підопічні Бенітеса наблизились до римлян на відстань двох пунктів. Зробити свою перевагу над конкурентами у боротьбі за Скудетто більш комфортною, "Рома" могла, лише взявши 3 бали в гостях.

Уже на третій хвилині господарі могли засмучувати Де Санктіса, однак на допомогу Моргану прийшла стійка.

32 хвилина - П'яніч стріляє по воротах господарів - поруч зі штангою проходить м'яч.

37 хвилина - Мурієль вивів Сілву на побачення з Де Санктісом, той перекинув м'яч через воротаря, однак Бенатія в останній момент виніс шкіряного з порожніх воріт!

У другому таймі небагато гостроти, зате Майкон напрошується на другу жовту - безглуздо влупив бразилець по ногах. Флоренці пробачили з вилученням, а Майкону дісталось.

70 хвилина - Бальцаретті чудить біля своїх воріт, Ді Натале виводять на чисту ударну позицію - мінімально повз ворота. Хоча, правду кажучи, рикошет від ноги Кастана істотно завадив.

За 8 хвилин до кінця зустрічі Де Россі дав змогу партнерам вилетіти у швидку контру, яку з пасу Строотмана ідеальним ударом завершив Майкл Бредлі. Заміна Гарсії спрацювала!

Наприкінці матчу Ранегі влетів ногами у повітрі в Де Санткіс, але для здоров'я воротаря "вовків" все обійшлося

"Рома", якій доведеться місяць грати без Жервінью та Тотті, продовжує демонструвати божевільні показники - 9 перемог у 9-ти турах, 1 м'яч пропустили, 23 забили. Браво!

"Удінезе"- "Рома" - 0:1 (0:0)

Гол: Бредлі, 82

Вилучення: Майкон, 66