УКР РУС

"Рома", в римському дербі здолавши "Лаціо", вийшла на друге місце у Серії А

4 грудня 2016 Читать на русском

У 15 турі італійської Серії А "Рома" в дербі подужала "Лаціо" Сімоне Індзагі – 2:0.

За номінальних гостей відзначилися Стротман і Наінгголан.

До початку дербі Вічного міста "Рома" знаходилася на третьому місці турнірної таблиці, "Лаціо" був четвертим, а розділяв суперників всього-навсього один пункт. Головною втратою для Лучано Спаллетті був травмований Салах.

До того, як зробити перший дотик до м’яча, гравці обох клубів обнялися та хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв нещодавньої авіакатастрофи…

Загалом в першому таймі "орли" дивилися дещо гостріше. На 12 хвилині Іммобіле міг "розмочити" рахунок, але вирішивши пробити на силу, не влучив у ворота. На 28 хвилині арбітр Банті вказав на "позначку", вважаючи Білья в штрафному завалив Бруно Переса, однак через секунду рефері призначив штрафний. Справедливе рішення від Банті.

На 65 хвилині бразильський захисник "Лаціо" Уоллес подумав, що він Неймар та Рональдінью в одній персоні, зігравши п’яткою поблизу власного штрафного. Фінт не вдався. Сферу перехопив Стротман, який вивів "вовчу" зграю вперед. Відразу після голу його автор плеснув водою на запасних "Лаціо". Катальді, якому цей душ від голландця не сподобався, смикнув Кевіна за шию, після Стротман демонстративно упав. Банті показав Катальді червону, а голландцю – жовту картку. Через хвилин тринадцять класний дальній удар вдався Наінгголану – 2:0 на користь "Роми". Фінальний свисток зафіксував саме такий рахунок.

"Рома" набирає 32 бали і виходить на друге місце!

У 16 турі "орли" вирушать до портової Генуї, де зіграють проти "Сампдорії", "Рома" поміряється силами з "Міланом". Матч туру!

Чемпіонат Італії, 15 тур

"Лаціо" – "Рома" – 0:2

Голи: Стротман, 64, Наінгголан, 77

Вилучення: Катальді ("Л"), 67