УКР РУС

Рома не зуміла обіграти Болонью

31 березня 2018 Читать на русском

Підопічні Еусебіо Ді Франческо не виграли всі п'ять матчів у березні.

Дві поразки поспіль в лютому від донецького Шахтаря і Мілана здорово привели до тями римлян і вони видали вражаючу серію з чотирьох перемог поспіль вже в березні. Проте, міжнародна пауза явно пішла не на користь підопічним Ді Франческо і завершити успішний місяць на мажорній ноті вони не зуміли.

Почавши зустріч з Болоньєю в атаці, "вовки" отримали до 18-й хвилині відразу дві погані новини. Спершу травмувався Раджа Найнгголан, а вже через хвилину господарі відкрили рахунок. Цікаво, що результативною передачею на Еріка Пульгар відзначився син головного тренера Роми Федеріко.

Болонья вже давно не претендує ні на виліт із Серії А, ні на потрапляння в зону єврокубків, але домашню перемогу вони віддавати римському колективу не хотіли. Але не вийшло - вихід Едіна Джеко позитивно позначився на грі Роми і вже через 15 хвилин боснієць зрівняв рахунок.

Подальші претензії на три очки від команди Ді Франческо виглядали не надто вражаюче, тому більш голів команди в матчі не забили.

Таким чином перевага столичної команди над Інтером практично розтануло - у "неррадзуррі" на 5 очок менше при двох іграх в запасі. На кону, нагадаємо, третя сходинка в чемпіонаті.

Чемпіонат Італії, 30 тур.

Болонья – Рома – 1:1

Голи: Пульгар, 18 – Джеко, 76