УКР РУС

Рома – Ліверпуль: прогноз на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

28 квітня 2018 Читать на русском

Рома зустрінеться з Ліверпулем в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. Який прогноз на гру, підкаже "Футбол 24".

Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів між Ромою та Ліверпулем відбудеться 2 травня о 21.45 у Римі на стадіоні Олімпіко. Слідкуйте за текстовою онлайн трансляцією на сайті "Футбол 24".

Перший матч подарував велику кількість голів і дав змогу насолодитися розкішною грою Мохамеда Салаха та Роберто Фірміно, які забили по 2 голи та віддали по 2 асисти. Ліверпуль здобув розгромну перемогу з рахунком 5:2, а Рома наприкінці зустрічі двома забитими м'ячами повернула інтригу в протистояння.

Ліверпуль – Рома: Салах – феноменальний, а римляни мають мало підстав для повторення дива

Прогнози букмекерів

Провідні букмекерські контори по-різному оцінюють перспективи команд у римському поєдинку. William Hill вважає, що суперники мають рівні шанси на перемогу – коефіцієнт 2,5. Нічия оцінюється в 3,8.

Букмекери Bwin бачать Рому незначним фаворитом доманього матчу та пропонують поставити на господарів за 2,45. Водночас на Ліверпуль встановлено вищий коефіцієнт – 2,6, як і на нічию – 3,9.

Ще одна авторитетна контора Bet365 дає на римлян ті ж 2,45. Однак тут в перемогу Ліверпуля вірять ще менше – коефіцієнт 2,7, натомість нічия для аналітиків цієї контори більш ймовірна, ніж у конкурентів – 3,75.

Ліверпуль – Рома: що говорять цифри. 3 головні фактори, чому Ді Франческо програв Клоппу

Прогноз "Футбол 24"

Якби Ліверпуль у першому матчі втримав концентрацію до фінального свистка та не пропустив два голи, виїзд мерсисайдців у Рим був би взагалі формальністю. "Джалороссі" все ж зберегли мінімальну інтригу в протистоянні та мріють про повторення "барселонського дива". У чвертьфіналі Рома вдома відіграла в каталонців три м'ячі.

Тепер команду Ейсебіо Ді Франческо також влаштує рахунок 3:0, але виглядає такий сценарій дуже малоймовірно. Вдруге відіграти такий гандикап Ромі буде ще складніше, тому серйозної боротьби за вихід у фінал на Олімпіко очікувати не варто. При цьому мінімальна перемога Роми виглядає логічним прогнозом на матч-відповідь.

Статистика особистих зустрічей

  • Рома жодного разу не перемагала Ліверпуль у Лізі Чемпіонів – 2 нічиї та 2 поразки
  • Єдина перемога Роми над Ліверпулем була оформлена в рамках Кубку УЄФА в 2001 році (0:1)
  • Загальний рахунок між командами за всю історію зустрічей у ЛЧ – 8:3 на користь Ліверпуля. Якщо враховувати Кубок УЄФА – 10:4.
  • Ліверпуль та Рома у 1984 році зустрілися у фіналі Кубка Європейських Чемпіонів. Основний час того матчу завершився внічию (1:1), а у серії пенальті переміг Ліверпуль (пен 4:2)
  • Команди лише одного разу завершили матч без голів – у 2001 році у Римі вони зіграли 0:0.