УКР РУС

Роде: Наше завдання – показати проти Шахтаря хорошу гру, результат прийде

13 лютого 2019 Читать на русском

Півзахисник Айнтрахта Зебастіан Роде поспілкувався з журналістами перед першим матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти Шахтаря.

"Чи міг півроку тому уявити себе в Айнтрахті у плей-офф Ліги Європи? Час летить швидко. Пишаюся, що я тут. Пишаюся, що гратиму завтра. Покажу на полі все, на що здатен. Я сподіваюся, що нам вдасться перемогти.

За 5 років моєї відсутності пройшло багато часу, чимало змін в команді: тренер, футболісти. Хочу подякувати вболівальникам за підтримку, ми завтра постараємося зіграти якнайкраще.

Пятов назвав головну перевагу Айнтрахта над Шахтарем

Оптимальним результатом для нас буде перемога, але оскільки ми виступаємо на виїзді, то важливо в першу чергу забити гол. Наше завдання - показати хорошу гру, результат прийде.

Так, я вже вилітав від Паулу Фонсеки. В команді згадували про це, але надавати такому факту надмірну увагу не варто.

Холод? В Німеччині останнім часом також було прохолодно. Це не новина і не проблема для нас. Ми трішки побачили Харків, декілька красивих будинків. Підготовка проходить чудово", – сказав Роде на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, перша зустріч між Шахтарем та Айнтрахтом в рамках плей-офф Ліги Європи відбудеться завтра, 14 лютого. Початок о 22:00.

Шахтар – Айнтрахт: прогноз на матч Ліги Європи