УКР РУС

Рієка – Колос: Льопа виділив гравця хорватської команди, якого потрібно остерігатися

24 вересня 2020 Читать на русском

Хавбек Осієка Дмитро Льопа дав кілька порад Колосу перед матчем третього раунду кваліфікації ЛЄ проти Рієки.

"Поки гра не почалася, шанси команд у цьому протистоянні 50 на 50. І те, що матч відбудеться без уболівальників, на руку українцям. Якщо ж говорити більш глобально, то на боці Рієки досвід, оскільки команда щороку виступає в єврокубках, а Колос – новачок турніру. Проте, я вірю, що підопічні Руслана Костишина здатні подолати цей бар'єр.

Рієка – Колос: анонс матчу кваліфікації Ліги Європи

Футболісти Колоса, вважаю, не поступаються опонентам. У Рієці є пара-трійка класних виконавців, які можуть вирішити долю поєдинку. Щоправда, один з них, Антоніо Чолак, найкращий бомбардир минулого чемпіонату Хорватії, перейшов в грецький ПАОК.

Два тури тому Осієк обіграв цю команду в чемпіонаті – 3:0, але це було на нашому полі. Рієка діє в три центральні захисники. Два лінійних футболісти розташовуються високо. Часто саме через цих виконавців, які нічого не вигадуючи, доставляють м'яч в штрафний, і будується гра. А безпосередньо в штрафний непогано вибирає позицію Андріяшевіч. Цьому виконавцю, якщо він вийде на поле, потрібно приділити особливу увагу. Колосу важливо вийти на гру з холодною головою, моменти у нього обов'язково будуть, скористатися б ними. Я бажаю українській команді перемоги", – резюмував Льопа в коментарі Команда№1.

Рієка проти Колоса: кандидат у Динамо, обранець Маркевича та історична перемога 10:0