УКР РУС

Рівер Плейт у меншості здолав Палмейрас, однак не зміг пробитися у фінал Кубка Лібертадорес

13 січня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У матчі-відповіді півфіналу Кубка Лібертадорес бразильці поступились аргентинцям, однак за сумою двох поєдинків зуміли вийти у фінал турніру. Звіт про битву грандів читайте на "Футбол 24".

Кубок Лібертадорес, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Палмейрас (Бразилія) – Рівер Плейт (Аргентина) – 0:2 (перший матч – 3:0)

Голи: Рохас, 29, Борре, 44

Вилучення: Рояс, 73 (Рівер Плейт, друга жовта картка)

Карраскаль брутально підвів Рівер Плейт у Кубку Лібертадорес – екс-зірка Шахтаря доклався до розгрому

В рамках півфінальної стадії Копа Лібертадорес відбувся матч-відповідь між Палмейрасом і Рівер Плейтом. Перший поєдинок закінчився впевненою перемогою бразильців 3:0, тож аргентинці могли сподіватись лише на диво. З перших хвилин гості почали активно пресингувати і атакувати ворота суперника, що дозволило їм вийти вперед в середині першого тайму: Роберт Рохас головою влучно замкнув подачу з кутового. Під кінець тайму Рафаель Борре відгукнувся на простріл Матіаса Суареса і переправив сферу у сітку.

Здавалося, що Рівер Плейт все ж зуміє створити диво і відіграти три м'ячі. Зрештою, після відпочинку аргентинцям вдалося забити втретє, однак арбітр, скориставшись послугами системи VAR, зафіксував офсайд і гол скасував. А згодом герой першого тайму Рохас протягом 11 хвилин заробив дві жовті картки і залишив свою команду у меншості. Як наслідок, Рівер Плейт не зміг дотиснути суперника і вилетів з турніру. До слова, весь матч за Палмейрас провів екс-форвард Шахтаря Луїс Адріано.

За сумою двох зустрічей у фінал Копа Лібертадорес вийшли бразильці. Їм належить зіграти з переможцем пари Бока Хуніорс – Сантос (перший матч закінчився безгольовою нічиєю).

"Коли сказав дітям, що йду, вони розплакалися. І я також": його сином цікавився Порту, а він припинив грати через зір